YouTuber olmak istiyorum

Selamlar, bu aralar içimden YouTuber olma isteği geldi ama anladığım konular ise oldukça kısıtlı, ne önerirsiniz?

Ayrıca;
- Mikrofonum yok.
- Oyun oyna demeyin.
- Müzikleri severim.

Diğer türlü yeni işleri denemek istiyorum. Umarım, güzel öneriler sunarsınız.

Vaktin bolsa bu işe giriş eğer öğrenciysen en mantıklı işin okumak olsun.

Beat müzik yapabilirsin.
Güzel fikir, hemde bu alana girmem için pratik yapmış olurum.

Montajlar yapabilirsin, müzik ile ilgili videolar veya remixler yapabilirsin.
Güzel fikirler.
Telifsiz çocuk ve bebek videoları atabilirsin, acayip izleniyor.
Bebeklerle ve çocuklarla uğraşmak istemiyorum.
Hayatta tecrüben varsa felsefe kanalı aç. Ya da kadın-erkek ilişkileri hakkında bilgin varsa halk dilinde kız tavlama kanalı açabilirsin. :D
Hiçbir kızla çıkmadım desem. O kadar vasıfsızın tekiyim.
Podcast yapabilirsin arkasına gameplay koyabilirsin.
Oyunlarla uğraşmak istemiyorum.

Vaktin bolsa bu işe giriş eğer öğrenciysen en mantıklı işin okumak olsun.
Hafta sonu çok sıkılıyorum, ciddiyim. Ayrıca, öğrenci de değilim.
Hocam illa mikrofona ihtiyaç yok "Suriyeli Rigby" ve "Aykut ab" videolarının izlenmelerini görüyorsunuz :D
Bilmiyor idim.

En dandik telefonun mikrofonu bile ağzına yakın tutarsan iş görür, hele iPhone ise çok şanslısın zira mikrofonları çok kaliteli. Müzik yaparken video çekebilirsin, ya da o programların kullanımı ile alakalı eğitim videoları çekebilirsin.

Abi bence telefondan kendini çekerek şarkılara cover yapabilirsin zaten müzikte seviyormuşsun.
En dandik telefonun mikrofonu bile ağzına yakın tutarsan iş görür, hele iPhone ise çok şanslısın zira mikrofonları çok kaliteli. Müzik yaparken video çekebilirsin, ya da o programların kullanımı ile alakalı eğitim videoları çekebilirsin.
Telefonum bile yok ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı