Selamlar, bu aralar içimden YouTuber olma isteği geldi ama anladığım konular ise oldukça kısıtlı, ne önerirsiniz?
Ayrıca;
- Mikrofonum yok.
- Oyun oyna demeyin.
- Müzikleri severim.
Diğer türlü yeni işleri denemek istiyorum. Umarım, güzel öneriler sunarsınız.
Güzel fikir, hemde bu alana girmem için pratik yapmış olurum.Beat müzik yapabilirsin.
Güzel fikirler.Montajlar yapabilirsin, müzik ile ilgili videolar veya remixler yapabilirsin.
Bebeklerle ve çocuklarla uğraşmak istemiyorum.Telifsiz çocuk ve bebek videoları atabilirsin, acayip izleniyor.
Hiçbir kızla çıkmadım desem. O kadar vasıfsızın tekiyim.Hayatta tecrüben varsa felsefe kanalı aç. Ya da kadın-erkek ilişkileri hakkında bilgin varsa halk dilinde kız tavlama kanalı açabilirsin.![]()
Oyunlarla uğraşmak istemiyorum.Podcast yapabilirsin arkasına gameplay koyabilirsin.
Hafta sonu çok sıkılıyorum, ciddiyim. Ayrıca, öğrenci de değilim.Vaktin bolsa bu işe giriş eğer öğrenciysen en mantıklı işin okumak olsun.
Bilmiyor idim.Hocam illa mikrofona ihtiyaç yok "Suriyeli Rigby" ve "Aykut ab" videolarının izlenmelerini görüyorsunuz![]()
Abi bence telefondan kendini çekerek şarkılara cover yapabilirsin zaten müzikte seviyormuşsun.
Telefonum bile yok ki.En dandik telefonun mikrofonu bile ağzına yakın tutarsan iş görür, hele iPhone ise çok şanslısın zira mikrofonları çok kaliteli. Müzik yaparken video çekebilirsin, ya da o programların kullanımı ile alakalı eğitim videoları çekebilirsin.
Dostum yaşın kaç?Telefonum bile yok ki.
O zaman ucuz yaka mikrofonlarından alabilirsin, başlangıç için idealler. Ses olmadan YouTube'da pek gelişebileceğini sanmıyorum.Telefonum bile yok ki.
Mikrofon yoksa hiç bulaşmayın. Kamera vs. neyse ama mikrofonsuz hiç bir anlamı yok.
Sanırım bu dediğinizi yapacağım.O zaman ucuz yaka mikrofonlarından alabilirsin, başlangıç için idealler. Ses olmadan YouTube'da pek gelişebileceğini sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.