Youtuber olmak istiyorum

Youtube'da oyun kanalı altında çok oyun var. Ama arada çok büyük bir açık var. Herkes Gta 5 ve Minecraft çektiği için oyun sektörü doldu deniliyor. Eğer başka oyunları çeker isen başarılı olabilirsin. Ama Minecraft ve Gta 5 oynayan kitleyi unut. Buda oyun için %98'e tekabül ediyor. Diğer oyun videolarını izleyen %2 kişi abone olabilir. Ama aradan çok zaman geçmesi lazım.
oyun base diye bi adam rust videoları çekiyor adamın deli gibi takipçisi var gta 5 mc takılmıyor
 
Kanalı açtıktan yıllar sonra elinize para geçmeye başlayacaktır büyük ihtimal bunu unutmayın. sabır işidir bu. Kolay değildir. Sadece para kazanmak amaçlı olmaz bu iş yarım bırakırsınız hiç gerek yok yazılım öğrenip internetten kodlama yaparak çok güzel paralar kazanabilirsiniz. Tavsiyem php öğrenmeniz.
 
@OnurB Bir tanıdık blog açarak güne göre değişmekle beraber 5 ile 80TL arası kazandığını belirti. O dediğiniz programları kullanarak blog sayfası açmak mantıklı olur mu?

Dediğim program değil yazılım dilidir. Blogları istediğin gibi açabilirsin bir şey gerekmiyor. Php yazılım dilini öğrenirsen internet üzerinden yapılabilecek her şeyi yapabilirsin. İstediğin şekilde forum yazabilir yada farklı siteler kurabilir botlar vs neyse sayamam şimdi kısacası çok şey yaparsın ki php bilen bir arkadaşım internetten iş alarak ayda 2-3 bin tl kazanıyor du ki siz rahatlıkla bin tl kazanabilirsiniz yeterki düzgün sunum yapın. 1 günde bir şey yazıp 600 tl alan yani günde 600 tl kazanabilen kişilerde var. Ama yazılım dili öğrenmek kolay değildir. Emek ister :)
 
Her iş kolay değil. Her şey bir emek istiyor. @ozantaha03 Burda senin emeğine bakıyor. Eğer yazılım öğrenebilirim der isen yap. İyi kötü para alırsın. Ha bana sorar isen hangisi daha kolay. İkisinde de emek var. Birinde hem bu programları öğreniceksin. Render yapıcaksın bilgisayarın belki günlerce açık kalıcak. Videoyu çekiceksin. gibi. Ama site açar isen programları öğren kodla yaz. O daha kolay gibi. Ama site açmak daha kısa yol gibi bence.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı