Yunanistan-Türkiye savaşı mı çıkacak?

1656282543537.png


Savaş olmayacak bence.
 
5 dakika yürüyorum Yunanistan 10 dakika yürüyorum Bulgaristan sınır kapısındayım savaş olursa ve apartmana füze düşmezse video atarım merak etmeyin. Ama kafirler 2023'te dalacak Lozan bitiyor yeğen(!)
 
Savaşa girseler bile senaryo şu olur Yunanistan eğer aklı varsa yapmaz yaparsa savaş ilanı gelir Türkiye'deki herkes sınıra akın eder 5 dakika içinde atina düşer dış güçler olayına gelirse Rusya Amerika'ya savaş açmak için fırsat kolluyor Türkiye'de girerse net girer Rusya Türkiye'nin yanında olacağını belirtirse 3. dünya savaşı çıkar Amerika savaşa girmeyecek ve teke tek atacağız eğer olursa ve teke tekte bu sefer denizin ta dibine girerler.

@Hank J Wimbleton hocam korkuyorsanız siz çekilin ben en ön safada savaşa girerim.
 
Herkes çocuk gibi konuşmuş hiç mi kafanız çalışmıyor? Böyle kanalları izleyip saçma sapan gaza geliyorsunuz. Yunanistan ile Türkiye şu anki yönetimde savaşmaz.

5 dakikada Atina'ya giremeyiz çünkü yazmak istemediğim çok TSK'sal sebep var, Savaşı kimin kazanacağını lise mezunu piyade sayısı değil yerli tehçizat üretimi ve liyakatlı subay sayısı belirliyor.
 
Herkes çocuk gibi konuşmuş hiç mi kafanız çalışmıyor? Böyle kanalları izleyip saçma sapan gaza geliyorsunuz. Yunanistan ile Türkiye şu anki yönetimde savaşmaz. 5 dakikada Atina'ya giremeyiz çünkü yazmak istemediğim çok tsk'sal sebep var. Savaşı kimin kazanacağını lise mezunu piyade sayısı değil yerli tehçizat üretimi ve liyakatlı subay sayısı belirliyor.

Açıkçası erler giderse zaten kaybederiz. Ki zorunlu olan askerlikte erleri göndermeyi planlıyorlar bu intihar olacak.

Dostum 3. dünya savaşı ne alaka :D savaş olsa 1 günde denize gömer çıkarız. Uzamaz bile.

Öyle kolay olmuyor dış güçler vartamam bende türküm yunanistanı ben yemek istiyorum ama öyle tak diye olmuyor.
 
Açıkçası erler giderse zaten kaybederiz. Ki zorunlu olan askerlikte erleri göndermeyi planlıyorlar bu intihar olacak.



Öyle kolay olmuyor dış güçler vartamam bende türküm yunanistanı ben yemek istiyorum ama öyle tak diye olmuyor.
Nasıl olmuyor ? ABD'nin veya Avrupa'nın Yunanistan'ın yanında duracağına inanıyormusun ? Örnek Ukrayna ? yardım etiler mi onlar lafta kalır. Ben gene diyorum 1 gün bile sürmez Yunanistan'ı alır çıkarız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı