Yurt dışından MSI GE66 Raider almak mantıklı mı?

Ürün gerçekten çok iyi 3070rtx ekran kartı var ve QHD panele sahip. Dolar ile 25bin TL diyor fakat gümrükte ekstra bir ödeme çıkabilir. Klavyesinde türkçe harfler olmayacak Ğ,Ü gibi, 1 yıl garantisi oluyor uluslar arası. benim tercihim olmazdı, teknolojik alet sonuç olarak TR den almayı isterdim
 
Dolar cinsinden butcenizi ve hangi ulkeden getirteceginizi belirtirseniz daha iyilerini bulabiliriz belki. Bu arada akrabaniz ile mi getirteceksiniz?
 
Tanıdık vasıtasıyla gelecekse Türkiye alternatifleri 30-40 bin bandında bu fiyata kesinlikle alınır ama ben olsam 12. nesil işlemcili bir cihaz tercih ederdim.
 
Ben aynı şekilde şu an kullandığım dizüstü bilgisayarımı 4000$ ödeyip dışarıdan getirerek sahip olmuştum, siz sanırım birisi ile getirteceksiniz öncelikle gümrük gibi yerlerde problem olmaz ne kadar fiyatı olduğu da önemli değil. Yine de içiniz rahat etmez ise bir de çanta aldırın bilgisayarı çantanın içinde sırtınızda geçirin. Ben öyle yaptım.

Bilgisayar fiyatına ve kalitesine göre güzel ancak bir tık daha iyisi olsun hem de Alienware olsun isterseniz Amerika için şöyle güzel bir seçenekte olabilir.


20 gün önce sırtımda bunun 17" hali ile motosiklet kazası geçirdim 10 metre uçup sırtımın üzerine düştüm, şu an bilgisayardan yazıyorum. Çok sağlam ve kibar bir kasası var gerçekten.

Tanıdık vasıtasıyla gelecekse Türkiye alternatifleri 30-40 bin bandında bu fiyata kesinlikle alınır ama ben olsam 12. nesil işlemcili bir cihaz tercih ederdim.
12. Nesil Laptop aldığında pişman olması 3 gün sürerdi bu arada üzgünüm.
 
Tanıdık vasıtas ile gelecek. 12.Nesil olan 2000 Dolar. Bu ise indirimde bu fiyattan satılıyor. Tek endişem de 12.nesil değil 11.nesil olması.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı