Z kuşağı neden saygısız?

Dini değerlere saygısızlık yapan kitleyi hiç sevmiyorum bunu yapınca havalı zannediyorlar tövbe tövbe yav.

O saygısızlık genellikle sanal ortamda gerçekleştiği için normal hocam. İnsanlar sanal ortamda anonim olduğu için kafasına göre ne varsa yapıyorlar fakat normal hayatta o tarz şeyler diyecek insan olduklarını düşünmüyorum açıkçası. Tabii bunu söyleyerek iyi olduklarını iddia etmedim burada korkak olduklarını iddia ettim.

O saygısızlık genellikle sanal ortamda gerçekleştiği için normal hocam. İnsanlar sanal ortamda anonim olduğu için kafasına göre ne varsa yapıyorlar fakat normal hayatta o tarz şeyler diyecek insan olduklarını düşünmüyorum açıkçası. Tabii bunu söyleyerek iyi olduklarını iddia etmedim burada korkak olduklarını iddia ettim.

Bunlara @Ülküsüz örnek olabilir mi?😁

Instagram'a bi' girin, 10-15 saniyede bir Allah'a söven birini görüyorsunuz. Hadi, bir deneyin. Sadece Instagram değil. Discord, Facebook, YouTube ve dahası. Her yere yayıldı böyleleri. Çoğunlukta olmasalar pek bir şey demem ama Z kuşağının yarısı bu şekilde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı