Z kuşağı neden saygısız?

Dini değerlere saygısızlık yapan kitleyi hiç sevmiyorum bunu yapınca havalı zannediyorlar tövbe tövbe yav.

O saygısızlık genellikle sanal ortamda gerçekleştiği için normal hocam. İnsanlar sanal ortamda anonim olduğu için kafasına göre ne varsa yapıyorlar fakat normal hayatta o tarz şeyler diyecek insan olduklarını düşünmüyorum açıkçası. Tabii bunu söyleyerek iyi olduklarını iddia etmedim burada korkak olduklarını iddia ettim.

O saygısızlık genellikle sanal ortamda gerçekleştiği için normal hocam. İnsanlar sanal ortamda anonim olduğu için kafasına göre ne varsa yapıyorlar fakat normal hayatta o tarz şeyler diyecek insan olduklarını düşünmüyorum açıkçası. Tabii bunu söyleyerek iyi olduklarını iddia etmedim burada korkak olduklarını iddia ettim.

Bunlara @Ülküsüz örnek olabilir mi?😁

Instagram'a bi' girin, 10-15 saniyede bir Allah'a söven birini görüyorsunuz. Hadi, bir deneyin. Sadece Instagram değil. Discord, Facebook, YouTube ve dahası. Her yere yayıldı böyleleri. Çoğunlukta olmasalar pek bir şey demem ama Z kuşağının yarısı bu şekilde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı