Z kuşağını nasıl buluyorsunuz?

CHP’nin vatana ihanet edenlerle işbirliği yaptığını söylediğimde beni AKP’li ilan edip sizinkiler de çözüm süreci yaptı diyen, karşısındakinin görüşünü dinlemeyen, bunlar gitsin de ne olursa olsun diyen, internette gördüğü bilgilerin kaynağına bakmadan aklına yatıyorsa doğrudur damgası vuran, ülkeden sadece gitmeyi kafasına koymuş olan, ülkeyi nasıl geliştirebilirim diye düşünmeyen(%80’i), ailesiyle iyi geçinemeyen, ailesiyle oturup iki kelime konuşup problemini çözemeyen, özgürlük adı altında insanların dini görüşlerine küfür eden, tarihini doğru dürüst bilmeyen, kendisine hiçbir şey katmayıp zaten eğitim sistemi kötü diyen(%80’i) bir nesil olduğunu düşünüyorum. Çoğunluğunun da gayriresmi dini paradır. Para için herkesi satabilir, duygularıyla oynayabilir, yarı yolda bırakabilirler. Fakat düzelteceğiz bunu da bu iktidardan ve karşısındaki illet ittifakından kurtulabilirsek...

İsteyen istediği partiye oy verebilir.
xo84098yzgeb.jpeg

Ülkeyi, halkı gram düşünmeyen partilere oy vermeyi meşrulaştırma. Bu düşünce özgürlüğü falan değil. Z kuşağının %80'i biliyor bu gerçeği, manipüle etmeye çalışmana hiiiç gerek yok.

Gençlerin kendini geliştirmesini pek beklememek lazım her şey çok pahalı ülkede spor bile yapılmıyor fiyatlar yüzünden kolonları patlamış her an yıkılmak üzere olan 10 katlı 50 yıllık bir bina gibiyim.

İçinde bulunduğum Z kuşağını nasıl buluyorum?
Tıpkı diğer kuşaklar gibi. Yani ne kadar farklı olabilir ki? Abilerimiz ablalarımıza bakarak büyüdük, tek farkımız onlardan biz daha tembeliz.

CHP'nin vatana ihanet edenlerle iş birliği yaptığını söylediğimde beni Akp'li ilan edip sizinkiler de çözüm süreci yaptı diyen, karşısındakinin görüşünü dinlemeyen, bunlar gitsin de ne olursa olsun diyen, internette gördüğü bilgilerin kaynağına bakmadan aklına yatıyorsa doğrudur damgası vuran, ülkeden sadece gitmeyi kafasına koymuş olan, ülkeyi nasıl geliştirebilirim diye düşünmeyen(%80'i), ailesiyle iyi geçinemeyen, ailesiyle oturup iki kelime konuşup problemini çözemeyen, özgürlük adı altında insanların dini görüşlerine küfür eden, tarihini doğru dürüst bilmeyen, kendisine hiçbir şey katmayıp zaten eğitim sistemi kötü diyen(%80'i) bir nesil olduğunu düşünüyorum. Çoğunluğunun da gayriresmi dini paradır. Para için herkesi satabilir, duygularıyla oynayabilir, yarı yolda bırakabilirler. Fakat düzelteceğiz bunu da bu iktidardan ve karşısındaki illet ittifakından kurtulabilirsek...

Hocam zaten bu iktidar bize önem verseydi bu hale düşüp gitmek istemezdik, ülkeyi nasıl daha iyi yaparız diye düşünürdük ancak uzun adam illede dindar olsun saltanat olsun hilafet olsun olsunda olsun yeter ki bizim olsun kafasında bakın merkez bankasına bankayı boşalttılar ve bizim bu halde olmamız iktidarın çöp olması muhalefetinde adamakıllı muhalefet yapamamasıdır, yoksa bunlar 20 değil 5 yıl kalırdı.

Z kuşağı iyidir de yok Z kuşağı gümbür gümbür geliyor diye başlık atıp röportajlarda aynı konuları bin bir kere tekrarlayıp bağıra çağıra konuşan gençleri klip yapanları aşşırı cringe buluyorum, bu kadar fazla prim yapmasalar her şey daha güzel olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı