Zalman Z11 Neo İncelemesi ve Montaj ( Türkçe )

Zalman'ın yeni f/p kasası olan Z11 Neo'yu inceleme vaktim oldu. Umarım sizler için yaralı bir paylaşım olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@gsenesgs1923 , @Ercüment Solmaz , @Silinen üye , @Silinen üye , @Uğur Öztürk , @VanquisheR_ , @Ilyas Ertürk , @Silinen üye , @MatSoline , @JaroxJamaica , @Silinen üye , @baypal , @Holymong ,

yorum ve eleştirileriniz için sağ olun. İyi seyirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hayırlı olsun. Çok başarılı. Parasının hakkını veriyor mu ? Her fan için filtre var mı ?
Teşekkürler. Evet parası oldukça hak eden bir ürün, arka ve üst kısımdaki fanlarda filtre yok, alt kısımda 2 adet ve ön kısımda 12 cm'lik 2 adet fan boyutunda filtre mevcut.

Hayırlı olsun. Kasanın hava akışı iyi mi? Bazı yerlerde kötü diye okudum ve bu kasayı mı almalıyım yoksa Amazon'dan NZXT mi almalıyım?

Hayırlı olsun. Kasanın hava akışı iyi mi? Bazı yerlerde kötü diye okudum ve bu kasayı mı almalıyım yoksa Amazon'dan NZXT mi almalıyım?
Ben memnunum hava akışı oldukça iyi. Sistem boşta iken 30 -35 derece hava girişlerinde de filtre olması avantaj tavsiye ederim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı