Zalman Z3 Plus Üstteki Fanlar Çalışmıyor

MrGokhan

Hectopat
Katılım
3 Haziran 2015
Mesajlar
66
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Herkese merhaba arkadaşlar. Benim Zalman Z3 Plus kasam var. Üstteki iki fan çalışmıyor ama ön ve arka fanlar sorunsuz çalışıyor. Üstteki fanları nasıl çalıştırabilirim?
 
Bağlantısı yapılı mı?
 
Molex bağlantısını nasıl yapacağım fanları anakartamı yoksa psuyamı bağlayacağım.Birde fan kontrolü tuşu var oraya herhangi bir kablo bağlayacakmıyım.
 
Orada 2 tane fan giriş yeri olan kablo var fanları ona bağla o kabloların bir ucunda power girişi var onuda powera bağla.
 
Dostum iki tane siyah kablo var onu güç kaynağına bağlaman lazım ama dikkat et biraz hassaslar ben bantladım orayı şu an sorunsuz çalışıyor. :)
 
Dostum nereye bağladığına video çekermisin lütfen.Anlamıyorum bu bağlantı işlerinden.Vatandaki adamlara dedim bağlantıların hepsini tam yapın diye dinlememişler.Lütfen bir video çekermisin.

Hocam tamam sorun çözülmüştür.Öndeki fanı kontrolcüye takmışlar arkadaki egsoz fanini ise anakartin 1. Sys fan soketine bende üsteki iki fani anakarttaki boş 2 fan soketine taktım şimdilik sorunsuz çalışıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı