Zaman Makinesi icat edilseydi nereye giderdiniz?

Ya taş devrine giderdim ya da insanlığın sonu gelmeden ki maksimum teknoloji çağına. Bu iki zaman arası kaos ve gereksiz stres zamanı.
 
Bir sürü absürtlükler yazabilirim..

1. 650 - 860 - 1200 gibi yıllara giderdim, ciddi anlamda viking yaşamını merak ediyorum. Bİr gece bu dingillerin evine girer ve ne tepki vereceklerini gözlemlerdim. Düşünsene vikingsin uyuyorsun, oturma odasında senin tahtında oturan bir eleman var ve bir sesler geliyor. Bu adam oturmuş elinde laptop, açmış mission impossible 2 izliyor :D ki bu ben oluyorum. Cidden bu gibi tepkileri o kadar merak ediyorum ki. Bu tepki muhabbetini belki 500 kere bile yapabilirim hiç sıkılmam.

2. einstein'in tezlerini kopyalar, einstein daha bebeyken hepsini yığardım ve tarihe adım geçerdi. Bu ad geçme olayından sonra geleceğe döner ve insanlara "meto bilmemne bilmemne" hakkında soru sorardım ve o muhbbeti o tepkiyi izlerdim.

3. 2004 yılına gidip RTX3090 - 5950X sistem ile 12K çözünürlükte Half life 2 oynayıp, donanım üreticilerine mail yollardım, o mailde şöyle yazıyor. : Donanım üretmeyi 3 ay boyunca tamamen durdurun, yoksa bu elimde gördüğünüz DDR4 sistemi tam olarak bin dolara pazarlayıp satışa çıkartırım ve yok olursunuz şeklinde adeta t**ak gecerdim ve o sırada sütlü kahvemi yudumlardım.

4. 2013 yılna gidip, kendime, deftere "sınıftaki en güzel kızlar kimdir" diye soru yazdığım kağıdı top haline getirip çöpe at derdim.

5. 1850-1920 türkiyesini ziyaret ederdim.

6. Stan lee'nin 1960'larda çıkardığı eşsiz spiderman çizgiromanlarını satın alır, 2020 yılına gelir çizgiroman hastası kişilere çok düşük bir fiyata verirdim. Bu gibi çizgiromanlar az bulunuyor fiziksel olarak, internette bile yoktur belki.

Milli piyango kazanır, o paraları nakite çevrir görmemiş gibi her yere çanta ile gider. Bir akşam yemeği, bir akşam alışverişi yapar kasaya 5 bin $ verir para üstünü almadan çıkarım. Buda benim hediyem, hadi bakim.
 
Son düzenleme:
Geçmişe gidip dolar 1 buçuk TL iken alacağımı alıp geri dönerdim ve onu da şu anki dolar kurundan satıp kar yapardım.
 
Doğrudan 29 Ekim 1923'ün sabaha karşı saatlerinde gidip gelecek nesil için yapacaklarının boş olduğunu, 100 sene boyunca büyük küfürler yiyeceklerini ve savaştıkları araplara ileride tek kurşun atılmadan ülkenin verileceğini, tamamen peşkeş devleti olduğunu söylerdim.

Kısaca : İlerde gelecek olan nesilin hiç bir şekilde böyle bir sistemi ve devleti haketmediğini anlatırdım.

Sanırım dayanamaz Cumhuriyet'i kuramadan, aynı gün cigarasından son nefesi alıp kahrından ölürdü.
 

Geri
Yukarı