Zamlar, Zamlar, Zamlar...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Asıl tuhaf olan da devlet başkanının döviz kuru için ''bu da geçer yahu'' diye söylemde bulunması.

Bir devlet başkanının bu kadar ciddiyetsiz,kaale alınmayacak bir üslup ile açıklamalar yapıyor olması trajıkomik bir durum. Biz ölmüşüz ağlayanımız yok.

Asıl tuhaf olan da devlet başkanının döviz kuru için ''bu da geçer yahu'' diye söylemde bulunması.

Bir devlet başkanının bu kadar ciddiyetsiz,kaale alınmayacak bir üslup ile açıklamalar yapıyor olması trajıkomik bir durum. Biz ölmüşüz ağlayanımız yok.

Doğru demiş bu da geçer derken. Geçerken kime nasıl geçeceği aşağıdaki tabloda açıklanmış. :D

Screenshot_5.jpg

@Dr. Sheldon C. çöpten adam iyimiş. :D

Sonuna dikkat!
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Dr. Sheldon C. çöpten adam iyimiş. :D
Hocam çöp möp gerçek olan bu hazırlıklı olun.:D

Bunun hesabı memur maaşına denk geliyor. 2016'da 875 dolarken, bu gün 500 dolar. 12 ayda 6000 dolar yapıyor.
GDP per capita (current US$) | Data

Ülke o anlattıkları "karanlık çağlara" sayelerinde geri dönüyor. Halk sömürülmekten zevk alıyor. Ama kendi kuyruğuna basıldığında nasıl çığırtkanlık yapıyorlar biliyorsunuz. Umarım "umarım demekten başka elimden bir şey gelmiyor" kendilerine de yapılır da ülkeyi ne hale soktuklarını anlarlar.
ülkeye 16 yıl öncesi için karanlık çağlar demiyorum. Sadece onlar sanki öyleymiş gibi anlattığı için öyle yazdım.

Bu arada biriniz yazdı mı bilmem, haber kanallarında da göremedim elektrik ve doğalgaza sağlam güncelleme gelmiş. 10 gün geçmeden boru.old dosyasını yüklemezsek sıkıntı büyük.

Ülke o anlattıkları "karanlık çağlara" sayelerinde geri dönüyor. Halk sömürülmekten zevk alıyor. Ama kendi kuyruğuna basıldığında nasıl çığırtkanlık yapıyorlar biliyorsunuz. Umarım "umarım demekten başka elimden bir şey gelmiyor" kendilerine de yapılır da ülkeyi ne hale soktuklarını anlarlar.
ülkeye 16 yıl öncesi için karanlık çağlar demiyorum. Sadece onlar sanki öyleymiş gibi anlattığı için öyle yazdım.
Anadolu'da hep bir çağ geri yaşayan insanların, birşeyin farkına varacaklarını düşünmüyorum.

Ekmeği hala 1 TL ile alıyoruz, dolarım yok banane dolardan değil mi ama ? :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı