Arkadaşlar ben Zeiron FX60 almayı düşünüyorum ama bazı kişiler sakın alma demiş, bana 10bin TL'ye PC toplatır mısınız? Oynayacağım oyunlar ETS 2, GTA 5, Forza 4, Mafia 2, PES 2020, bir de birkaç oyun daha. 10.000TL monitör dahil.
Her oyunu oynarsın performansa buradan bakabilirsin:
Kanka tamam şu an bayağı memnun oldum ama satılan yer değişik bir yer nasıl güvenip alacağım
PSU beş para etmez. @messinicocugu hocamın attığı güzel.
İnventus Güvenilir hocam bayağı yayıncılar falan sistem çıkardı forumda oradan alışveriş yapıp memnun olanlarda çok
Tamam o yayıncıların videosunu annemlrre göstersem güvebilir olduğuna inanırlar kanka çok teşekkürler Technopat'ı görmesem Zeiron alacakdım bu arada monitotda link atsana güzel bir tane çok sevinirm
Bütçe yeterse buna bakabilirsin:
![]()
LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! LG UltraGear 24GN600-B 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.174,80 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartını RX 6500 XT RAM'i 8x2 SSD'yi PNY CS3030 250G seçip al bu sistemi:
Kalan paraya ikinci elde 75Hz bir monitör alırsın.
@Kayra23 Valorant'ta FX60 bilgisayar 1300 FPS alamaz. Ve hazır sistem adı altında 10 senelik 2. el parçaları toplayıp satıyorlar.
Ekran kartı hangisini seçeyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.