Einstein bile "yetersiz" damgası yiyip okuldan atıldı ancak adam bir dahi idi. Bana göre zekilik derslere ve sınav notlarına bakmaz.Peki sizce zekilik neye bağlıdır derslerimin mükemmel olması beni zeki yapar mı?
Einstein bile "yetersiz" damgası yiyip okuldan atıldı ancak adam bir dahi idi. Bana göre zekilik derslere ve sınav notlarına bakmaz.Peki sizce zekilik neye bağlıdır derslerimin mükemmel olması beni zeki yapar mı?
Zeka doğuştan gelir. Ve zekayı dersler değil IQ testleri belirler.
Bazı kurumların uyguladığı testlerin soruları internette bulunuyor. Fakat bazı sorular görsel ve işitsel oluyor.Bu testlere nasıl ulaşabiliriz internetteki testlerden mi bahsediyorsunuz acaba öyleyse bir test atabilir misiniz?
Bazı kurumların uyguladığı testlerin soruları internette bulunuyor. Fakat bazı sorular görsel ve işitsel oluyor.
Cambridge veya Oxford üniversitesinin soruları vardı sanırım sitelerinde.Acaba bildiğiniz bir site var mı bu testi yapabileceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.