Ziya Selçuk'un sınav organizasyonu nasıldı?

Okulları gayet temiz buldum temiz olmayan okullarda vardır elbet ama bazı konularda halkımızı yanıtlmaya çalıştıklarını düşnüyorum.
 
Doğruyu konuşmak gerekirse çoğumuz çalışmadı ( çoğumuz diyorum dikkat) fakat korona vaka sayısı 11.000'nin üstündeyken böyle saçma hamleler çok daha kötü sonuçlara yol açacağı nettir. Ziya Selçuk'a çoğu kişinin sinirli olmasının nedeni yalan söylemesiydi ve görmezden gelmesiydi. Korona vaka sayısı 1.500'lerde iken sokağa çıkma yasağı getirmek güzel bir hamleydi fakat koronanın gün geçtikçe arttığı bu dönemde ( bir günde 3.000 vaka arttı bruh) yasakların kaldırılması gerçekten saçma ve sonucu çok daha kötü olacak. Yaklaşık 2 haftadır verilebilecek en kötü kararlar veriliyor. Bütün dünya'dan tepki almalarına rağmen duymazdan gelmeye devam etmeleri herkesi sinirlendiriyor. Liselilerin sesini çıkarmasıda gayet normal çünkü bu durum (sınav konusunda) sadece onları etkiliyor. ( 8. sınıflar hariç) bunların üstüne 1. sınav yetmezmiş gibi 2. sınavlar devreye giriyor. Yani liselilerin kafayı yemesi gayet normal.
Eğitim sistemimiz sınava dayalı anlarım. Bu seneyi ya iptal et. Yada adam akıllı eğitim ve telafini verdikten sonra sınav yap. Ozaman gör başarıyı.
 
Berbat.
Ne kadar kalabalık olduğunu bilmeyenler var.
Yarın gidince bir fotoğraf çekip bu konuya atacağım görmüş olurlar böylelikle görmemiş olanlar.
Bu arada sosyal mesafe yok sıra bekliyorken.
 
Haklı twitterdaki taglarin altında yazılanları görseniz gül gül bitmiyor vallahi. 🤣🤣
 
Sınavlar iptal olsun diyen gençler alışveriş merkezlerine dolmuşlar. Anladım okulda virüs bulaşıyor; avm içinde bulaşmıyor.

Tabii bir de 1 vaka varken kapatıyorlar 10000 vaka varken açıyorlar mantığını da tebrik etmek lazım. O zaman 2 sene daha evlerde yatılır.
 
Liseliler herhalde hep yatmayı planlıyor. Anlamadım bu ne sınav iptal uğraşı. Bence bunların içinde virüs olmaktan korkan sadece yüzde 1 kişidir. Zaten maske, mesafe ve temizlik kuralına uyunca sana bulaşmaz. Okulları dezanfekte de ettiler. Burada sorun ne o zaman?
Okulları dezenfekte ettiler 😆 🤔
 

Geri
Yukarı