Zotac GTX 770 vs Sapphire 280X Toxic

Evet, millet enayi. Sen "Nvidia" markasını milletin aklına kazırsan, 200TL daha fazla verip GTX770 almasına yol açarsın. Bu da büyük bir para kaybı demek.
AMD driver sorunlarını giderdi. Beta sürücülerin çıkış amacını halen bilmiyorsan, öğren. Ekran kartlarında çekirdek hızı ve bellek hızından çok, içindeki GPU ve soğutması önemli. Hadi bir bilgi daha kaptın.

Daha fazla konuşmaya lüzum yok. 200TL daha verip "keriz" gibi Nvidia tercih ettireceksen, buyur GTX770 aldır :)

Bende bunca zamandır AMD kullanıyorum ama mecburiyetten elimde olsa hala Nvidia alırım. Bende Beta sürücü kullanıyorum ve sıkıntılar hala var. Soğutma her kartta farklıdır ASUS - MSI - ZOTAC 3 markanında GTX770 modeli var hepsinin soğutma sistemide farklı. Neyse siz AMD almaya devam edin.

Yazılım diyorsun da, sanki Nvidia'daki bütün yazılımların size yarayacağını sanıyorsun. Nvidia ekran kartlarında sana yarayacak tek yazılım ShadowPlay'dir, gerisini savunma bile.

Evet, millet enayi. Sen "Nvidia" markasını milletin aklına kazırsan, 200TL daha fazla verip GTX770 almasına yol açarsın. Bu da büyük bir para kaybı demek.
AMD driver sorunlarını giderdi. Beta sürücülerin çıkış amacını halen bilmiyorsan, öğren. Ekran kartlarında çekirdek hızı ve bellek hızından çok, içindeki GPU ve soğutması önemli. Hadi bir bilgi daha kaptın.

Daha fazla konuşmaya lüzum yok. 200TL daha verip "keriz" gibi Nvidia tercih ettireceksen, buyur GTX770 aldır :)

Abi haklısın da merak ettiğim tek bir konu var, önerdiğin Powercolor mu yoksa MSI mı daha iyi soğutma? Tasarım açısından bunu merak ediyorum, performans hakkında bir sorunum yok zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
@OkanTds, öyle saçma sapan mesajlarınla konuyu daha çok kirletme ve kaçma. Bana bir markayı veya modeli savunacaksan, nicel verileri de sunacaksın.

200TL fark ve aradaki FPS farkı en fazla ama en fazla 5-10 aralığına çıkıyor. Tabi ya, Nvidia daha performanslı. :) Fazla para verip kazıklanmaya devam mı?

AnandTech | Bench - GPU14

Oyunlardaki doku kalitesi ve kaplamaların geliştiğinden haberin de yoktur, tabi bunların vRAM'e yüklendiğinden de. 2GB vRAM ilerisi için yetmeyecek, sorun yaratacaktır. 3GB vRAM bu anlamda önde gözüküyor. Aksine, AMD ekran kartları daha üst düzey çözünürlüklerde daha iyi performans veriyor.

@DarknessLord, Her markanın farklı bir soğutma sistemi var. Her türlü markayı tercih edebilirsin fakat fiyatı da göz önüne al. R9 280X TurboDuo bu anlamda F/P ürün.

Not: Moderatörün harika bir benchmark testi sonuçlarını yayınladığını belirtip, konu altına atayım.

Bunlar da performans farkları artık karar senin.

bf3_1920_1080.gif
farcry3_1920_1080.gif
ac3_1920_1080.gif

sc_blacklist_1920_1080.gif
metro_lastlight_1920_1080.gif
hitman_1920_1080.gif

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı