Zula Oyuncu Sorunsalı

CS:GO'ya başlayın. Para ile en fazla silahları daha tatlı hale getiriyorlar :) tek tük hileci de olsa Zula kadar delirtmiyor.

Çok komik bir detay ama ajanların Hitbox'ı varsayılanlardan daha küçük galiba. Bu da çok sorun değil ama sinir edebilir. Ben bir keresinde ava ajanına HS attım ama kulaklığa falan geldi galiba saymadı. Düzeltmiş olabilirler.

Oyuna başladığım gibi 35 seviye oldum. Başlar başlamaz hediye yağmuruna tuttu oyun. Hemen M4 silahını +6 yaptım. Şu an prolar ile kapışıyorum. P2W diyenlere de kapak olsun. Her gün de hediye veriyor oyun. 30 günlük M468 ve destansı desenler bile verdiler. Ve kuruş yatırmadım oyuna.

Oyuna başladığım gibi 35 seviye oldum. Başlar başlamaz hediye yağmuruna tuttu oyun. Hemen M4 silahını +6 yaptım. Şu an Pro'lar ile kapışıyorum. P2W diyenlere de kapak olsun. Her gün de hediye veriyor oyun. 30 günlük M468 ve destansı desenler bile verdiler. Ve kuruş yatırmadım oyuna.

Bende denedim ve bana verdiği bir hediye vardı oda 7 gün süreli hep maçta en iyi ben oldum ilk seviyelerde para yatıran yoktu sonra daha 15 seviyelerde çoğu kişi para yatırmıştı bende hep sonuncu oldum hiç silah alamadın bayağı kasarak başlangıç silahını sadece +1 yaptım şu başlangıç taramalısını. Sniper deneyeyim dedim scout mudur nedir adam AWP ile ayak tek atıyor ben scout ile gövdeden 2 falan atıyorum nerede adalet?

Zula, P2W bir oyundur ve oynayanın kendine saygısı yoktur.

Rezil kitle(bot) ve harita konusunda haklısın. Ama bu cümle çok saçma olmuş."Saçma sapan, çöp" gibi güncel oyunlara para vereceğime bunu oynarım. Sistemim çöp gibi fakat %46 HS oranım var, yani vuruşlarımın yarısı hs.
Sanki sen oynadın? Oynadın diyelim napacaksın?

Evet oynadım sizin gibi bot değilim. Oynamayı bilmiyorsunuz gelip yorum yapıyorsunuz. Oynamasam neden nick bırakayım ki? Güncel oyunların çoğu çöp. Hikaye oyun tavsiyelerine biraz bakayım diyorum, hepsi çöp. Ha bu dediklerimden şikayetçiyseniz bana sağlam hikaye oyunu atın, tabii atabilirseniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı