Zula P2W mi?

Zula P2W bir oyun, parayı veren üstünlük sağlıyor.
Valorant hakkında fikrim yok ama CS:GO'da skini olmayıp iyi oynayan birçok kişi gördüm. Ve bıçak, eldiven, ST skine sahip olduğu halde rankı gümüş olanda vardı.
Valorant skin ile beraber silahın sesini falan da değiştiriyor. O sesin ve efektlerin psikolojik bir etkisi var diye biliyorum. CSGO'da böyle bir olay yok.
 
Cidden kötü yorum yapanları banlıyor mu Zula? Bir oyunun bu kadar berbatlasabilecegini düşünmezdim.

Öyle bir şey bende duydum. Zaten Steam'den oynayan -1000 kişi falan vardır oyunun kendi kitlesi (kitlesi velet) kendi launcherinden oynuyor.
 
Ya skin nasıl bir psikolojik üstünlük sağlayabilir? Sen oyunu oynarken adamın silahının skinini mi görüyorsun? Ancak öldürüp de yerden alınca dikkatimi çekiyor benim mesela cs go da. Metrelerce uzaktaki adamla çatışırken silahlarımızın skinlerini mi karşılaştırıyoruz anlamıyorum.
 
Ya skin nasıl bir psikolojik üstünlük sağlayabilir? Sen oyunu oynarken adamın silahının skinini mi görüyorsun? Ancak öldürüp de yerden alınca dikkatimi çekiyor benim mesela CSGO'da. Metrelerce uzaktaki adamla çatışırken silahlarımızın skinlerini mi karşılaştırıyoruz anlamıyorum.
Skin değil, ses efekti bunu sağlıyor.
 
Ben önceki mesajları CS için söylediniz sanmıştım.

CS:GO'da bir şey değişmiyor. Animasyon geliyor mu? Hayır, mermi rengi değişiyor mu? Hayır, silah ışıklı oluyor mu? Hayır, sesi değişiyor mu? Hayır.

Dediğim gibi herkesi etkilemiyor ama sizi bayağı etkilemiş, ayrıca hissetmek diyorsunuz 40 vuran mermi 100 vurmuyor.

Kişiden kişiye göre değişiyor, birini çok etkiler diğerini az etkiler.
 
İroni yaptım yazısını kaldır bence çünkü +'lı bıçaklar koşma hızını arttırıyor.
Ekrana ağzım açık bakıyorum şuan :D
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Skin değil, ses efekti bunu sağlıyor.

Ses efekti sadece senin elindeyken sana duyuluyor. Düşman yine normal vandal sesi, normal vandal reload animasyonunu görüyor/duyuyor.
 

Geri
Yukarı