Zula P2W mi?

Evet, silahları para ile satın alıp para ile geliştirebiliyorsunuz bu sayede para ödeyen ödemeyene fark atıyor.


P2W oyunlarda genellikle para yatırmadan da gelişebiliyorsun ancak para yatıranlar çok daha hızlı gelişiyor.
Yaklaşık 4 ay kadar Zula oynamamıştım. 2 Hafta önce tekrardan indirip oynamaya başladım. Hesabımda hiç bir şey yoktu. 1 El oyun oynadıktan sonra verdiği kasa sayesinde hesabımı tekrardan dizebildim.
 
O eskidendi. Yaklaşık 1-2 sene öncesinde kaldırdılar o sistemi. Yine para ile silah alınabiliyor ama oyun parası ile de alınabiliyor.

Haklısınız. Bu çok yanlış bir davranış.

2020'nin 6. ayında açılmış bir hesabım var. Karambit ve MPT +6. AUG +4 diğer silahlarım en az +3 öyle hayatsızca falan oynamadım oyun main oyunumda değil zaten. Günde +2 rekabet maçı giriyorum. (ne kadar rekabetli o tartışılır en yüksek rütbedeki birini bile yenebiliyorum).

-15 seviyeler -15 seviyeler ile karşılaşıyor hızlı lobi Tdm'de. Tabi oyunun P2W yanları var hala ama eskisi kadar P2W değil. Hiç P2W olmasa main oyunum bile olabilirdi.

Bir de sanırım Avrupa sunucusunda herkes +6 ile oynarken biz TR sunucusunda bizden para alıyorlar. Bu da acayip kötü bir şey.

Bence oyun seviyorsanız günde 1-2 maç girilir ama main oyun yapılmaz. Bir de Battle Royale yeni versiyonuna kapalı beta bilet başvurusu yaptım onu deneyeceğim. Videolarda gördüğüm kadarıyla bug dolu.

Sizi başka Zula konusunda da gördüm. Oyun bütünüyle bir bug zaten. Hitbox problemleri, oyuna para yatıranları tatmin etmek üzere kurulmuş rank sistemi, +5 yaş velet kitle. Dengesiz harita dizaynı. Snip atmak ayrı bir dert +6 bora12 ile tek atamıyorum çünkü karşıdaki adam kendine can satın almış parasıyla. Daha fazla yazardım ama belli ki anlayacak kapasitede bir FPS oyuncusu değilsiniz.
 
Bence de değil. Oyun içi birçok şey almak mümkün.

Her gün 8 saat hayatsız gibi Zula oynaman lazım gelişmek için ve parasız +7 basmak imkansız a yakın Max +4 basabilirsiniz veya +5 onlar bile kötü +7 en kötü silaha bile basılsa AUG +0'dan daha üstün bu da P2W oluyor bir de bir sürü çalıntı mapi silah ı animasyonu var Call of Duty'deki bir silahın şarşör değiştirme animasyonuyla MPT 76'nın animasyonu aynı yani o kadar çalıntı şarşör animasyonunuda çalmazsın bu arada.
 

Geri
Yukarı