Korsan içerik kullanıyor musunuz?

Windows 10 anahtarına kadar orijinal kullanıyorum, üzerine KMSpico kullanan arkadaşımdan alay işitiyorum :D Zamanla gülünç olan şeyi kendisi de görecektir.
 
Bilgisayarımda 10 uygulamanın 9'u korsandır, 2 tane ücret verdiğim platform var.
YouTube Premium & Amazon Prime.

Amazon Prime'ı Twitch aboneliği için alıyorum, YouTube Premium'u gerçek eşzamanlı, her cihazımla senkronize edilen bir müzik platformu için YouTube Premium'a para veriyorum. Müzik vazgeçilmezimdir. Filmlerin birçoğunu korsan izliyorum (korsan siteler kendini çok geliştirdi, orijinalini aratmıyor). Netflix uygulamasından film&dizi önerilerini alırım, bakarım, fragmanını izlerim, eğer hoşuma giderse iki kelime yazarak korsanını açar izlerim. Hem de Netflix'teki gibi kaldığın yerden devam etme özelliği vs de var. Üyelik var yorum yapma var, dizilerin yorumlarını falan görebiliyorum. Film & dizi & müzik olayını açıkladıysak şimdi program kısmına geleyim. Ben bir tek Kaspersky Total Security'e para öder, korumamı maksimuma alır geçerim. İndirdiğim crack yazılımlardan beni korusun diye diğer her şeyim korsandır. Hemen onları da anlatayım:
Windows'u HWIDgen ile etkinleştirdim, otomatik olarak format da atsam kullanabiliyorum.

Windows dışında kullandığım:
IDM, fxsound, Careueyes, Shadow Defender, Icecream e-Book Reader, Macro Recorder, Revo Uninstaller, Mediahuman YT Downloader, Adobe programları, Office, Aiseesoft Video Converter
yani bütün her şeyim crack'dir.

Para verdiğim şeyler temel ve mantıklı olan şeylerdir (kişiden kişiye tabii değişiklik gösterir).
AdGuard Windows ucuz diye lifetime lisans almıştım, Surfshark aboneliğim var, ücretsiz VPN veri sıkıntısına sokabilir (AliExpress'ten aldım ucuza). Bir de yukarıda dediğim Kaspersky Total Security (Hepsiburada'da 80TL). Ben bunlara para öderim; temel ve sıklıkla kullandığım, gerçekten ödenmesi mantıklı olan şeylere çünkü öğrenciyim. Elimden bu kadarı geliyor. Gönül ister ki orijinal kullanıp yapımcıları destekleyeyim lakin o işler öyle olmuyor...
 
Bilgisayarımda 10 uygulamanın 9 u korsandır 2 tane ücret verdiğim platform var.
Youtube Premium & Amazon Prime. Amazon Prime'ı Twitch aboneliği için alıyorum, Youtube Premium'u gerçek eşzamanlı ,her cihazımla senkronize edilen bir müzik platformu için Youtube Premium'a para veriyorum.Müzik vazgeçilmezimdir.Filmlerin bir çoğunu korsan izliyorum.(Korsan siteler kendini çok geliştirdi orijinalini aratmıyor) Netflix uygulamasından film&dizi önerilerini alırım bakarım fragmanını izlerim, eğer hoşuma giderse iki kelime yazarak korsanını açar izlerim, hemde Netflixteki gibi kaldığın yerden devam etme özelliği vs de var.Üyelik var yorum yapma var, dizilerin yorumlarını falan görebiliyorum.Film & Dizi & Müzik olayını açıkladıysak şimdi Program kısmına geleyim. Ben bir tek Kaspersky Total Security'e para öder Korumamı Maksimuma alır geçerim,indirdiğim crack yazılımlardan beni korusun diye diğer her şeyim korsandır.Hemen onlarıda anlatayım:
Windowsu HwidGen ile etkinleştirdim otomatik olarak formatta atsam kullanabiliyorum.
Windows dışında kullandığım:
IDM, FXSound, CareUEyes, Shadow Defender, Icecream Ebook Reader, Macro Recorder, RevoUninstaller,MediaHuman YT Downloader,Adobe Programları, Office, Aiseesoft Video Converter
Bütün herşeyim Crackdir.
Para verdiğim şeyler temel ve mantıklı olan şeylerdir (Kişiden kişiye tabi değişiklik gösterir)
Adguard Windows ucuz diye Lifetime lisans almıştım,SurfShark Aboneliğim var Ücretsiz VPN veri sıkıntısına sokabilir [aliexpressden aldım ucuza ], Birde yukarıda dediğim Kaspersky Total Security [Hepsiburada da 80TL] ben bunlara para öderim temel ve sıklıkla kullandığım gerçekten ödenmesi mantıklı olan şeylere,çünkü öğrenciyim elimden bu kadarı geliyor.Gönül ister ki orijinal kullanıp yapımcıları destekleyeyim lakin o işler öyle olmuyor...
Hocam paranız var ve uygulamaları kısacası: ''Ben keriz miyim para vereyim?'' diyerekten korsan kullanıyorsunuz. Yaptığınız oldukça ayıp. Bari paranız olmasın da korsan kullanın. Sadece sevdiğiniz şeylere para veriyorsunuz, gerisi korsan. Diğerlerini geliştirenler insan değil mi? Keyfi olarak Twitch Prime ve YouTube Music gibi şeylere para verebiliyorsanız bir zahmet diğer şeyleri de alın. Eğer ''para verdiğim şeyler mantıklı şeylerdir.'' diyorsanız diğer programları kullanmayın. Demek ki mantıksız programlar.
 
Kullanıyorum. Ülke kuruna uygun bir fiyatlandırma yapılan yazılım ve oyunları zaten elimden geldiğince orjinal kullanıyorum. Bayılmıyorum yoksa korsan kullanmaya.
 
Hocam paranız var ve uygulamaları kısacası: ''Ben keriz miyim para vereyim?'' diyerekten korsan kullanıyorsunuz. Yaptığınız oldukça ayıp. Bari paranız olmasın da korsan kullanın. Sadece sevdiğiniz şeylere para veriyorsunuz, gerisi korsan. Diğerlerini geliştirenler insan değil mi?
Öncelikle şunu söyleyeyim efendim, yaşım 17. Ben o aldığım programları para biriktirip aldım, size böyle demek çok kolay. Sizin ucuz diye aldığınız şey benim için lüks. Herhangi bir gelirim yok. Bana verilen para zaten belli (kısıtlı) ve bir de ben o paradan da kısıp (biriktirip) bunları alıyorum. Dedim ya o dediğiniz şeyler öyle olmuyor. Hele ki Türkiye'deyseniz işiniz zor.

Edit: Anlatım tarzım dediğiniz gibi "Ben keriz miyim para vereyim?" gibi yani biraz aşağılayıcı olmuş, ama sonda da "Gönül ister ki orijinal kullanıp yapımcıları destekleyeyim lakin o işler öyle olmuyor..." yazmışım zaten, her neyse ben yanlış anlaşılmaya sebebiyet verdiğim için özür dilerim.
İyi forumlar.
 
Öncelikle şunu söyliyim efendim, yaşım 17.Ben o aldığım programları para biriktirip aldım, size böyle demek çok kolay sizin ucuz diye aldığınız şey benim için lüks.Herhangi bir gelirim yok.Bana verilen para zaten belli (kısıtlı) ve birde ben o paradan da kısıp (biriktirip) bunları alıyorum dedim ya o dediğiniz şeyler öyle olmuyor.Hele ki Türkiyedeyseniz, işiniz zor.
Merak etmeyin, ben de zengin değilim ve tüm ürünlerim korsan. Para biriktirdikçe satın alıyorum. Birebir aynı şeyleri yaşıyorum ve de Türkiyedeyim.
 
Hocam alternatif açık kaynak programlar denediniz mi hiç?
Mesela Camtasia yerine Kdenlive.
Photop yerine GIMP vs.
paraniz olursa isterseniz istediğiniz kadar bağış verirsiniz (ya da vermezsiniz tercih sizin). Eğer profesyonel bir çalışma yapmayacaksanız iş görür.
 
Evet çok merak ediyorum. Genellikle konulara bakarken korsan kullanımını önermiyoruz fakat benim bir sorum olacak; hiçbir uygulamayı korsan ediniyor veya daha önce edindiniz mi?

En baştan ben söyleyeyim, ediniyorum. Ünlü mağazalarda bulunmayan eski oyunları korsan yolla indirdiğim oluyor maalesef. Onun haricinde gerektiğince kullanmıyorum.

Sadece ezglobal.
 
Evet kullanıyorum Türkiye'de yaşadığım için zorundayım kullandığım her programa para verseydim gerçekten çulsuz kalırdım. En basit programdan oyuna 500-600 liradan başlıyor üzücü.
 

Geri
Yukarı