Youtube oyun kanalı nasıl geniş kitleye ulaşır ?

Elimden geldiğince küfür etmemeye çalışıyorum ama ben oyunun içine fazlasıyla girebilen bir insanım. Gereksiz tepkiler değil hiçbir tepki bile veremiyorum, oyun oynarken kaskatı kalıp sadece gözlerimi oynattığım zamanlar bile oluyor e haliylede monoton bir video ortaya çıkıyor. Video işinde yeniyim izleyeni sıkmamak için konuşmak, tepki vermek vb. işler yapmak gerektiğini yeni yeni kavradım ve uygulamaya çalışıyorum. Çabalarken normal olarak küfürler ortaya çıkabiliyor. İlk videolar olduğu için mazur görülmeli bence :) Bide daha 1 ay öncesine kadar insanlarla bile konuşamazdım, benim için kamera önüne geçip 2 çift laf etmek bile büyük bir gelişme :)

Okuldaki arkadaşlarım da ısrarla minecraft çekmemi istiyorlar fakat ortalıkta fazlasıyla "mayınkraftçı" gamerler geziyor.Birde yeni kanal, kurunun yanında ıslakta yanar misali minecraft çekip yanmak istemiyorum.

Küfür konusunda bir Muratabigf olmadığıma inanıyorum açıkcası :) Fakat tabikide çoğunluğun talebi önemli...
 
Kaliteli düzgün bir kanal yap. Videoları olan oyunlar değil farklı oyunlar üzerine git. Farklı oyunlar dene. İyi bir anlatımın olsun. Konuşman ilgi çekici olsun. Haftalık bir program yap. Ona göre git. Total War : Roma 2 ve Total War : Attila tavsiyelerim. Başarılar dilerim.
 
Merhaba üstadlarım, kendimce amatör videolar yüklediğim bir oyun kanalım var biraz büyütmek istiyorum fakat malesef arkadaş arasından ileriye çıkamıyorum arkadaşlarda toplasan 10 tane falan. Kanalım nasıl geniş kitleye daha hızlı ulaşabilir ? Özellikle oyun bulamıyorum oynıycak, herkes el atmış ve kendi havamı katabilceğim oyunlar bulamıyorum. Sap gibi videosunu çekipte atmak da istemiyorum. Fakat bu diğer sorun, benim asıl sorunum nasıl geniş kitleye ulaşabilceğim. Mesela nasıl bir haftalık program yapıp oyunlar oynamalıyım sizce ?

Edit:Kanalın linkini vermek istemiyorum zaten yeni üyeyim reklam yapmak için üye olmuş denerek damga yemek olmaz şimdi. Daha yeni Youtube'da takip ettiğim bu sitenin forumu da olduğunu öğrendim zaten.
benimde oyun kanalım var istersen birlikte oynarız daha eglenceli olur daha cok abone kasarız
 
Reklam İçerikli Mesajlar
Türkiye'de Modaskyy bu hizmeti çoktandır veriyor. YouTube kullanıcıları ModaSkyy üzerinden videolarını yayınladığı takdirde Sponsor bulabilir veya Reklam alabilirler. Ayrıca Abone sayılarını arttırabilir.
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı