Bıktım kardeşim insanlardan!!

IyesilAdmI

Hectopat
Katılım
27 Mayıs 2014
Mesajlar
114
Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Nasıl bir sorun nasıl bir problem size nasıl anlatayım.

Nasıl konuya gireceğim bilmiyorum ama eminim hepiniz bir gün demişsinizdir. Edep yahu!
Her yaz bende böyle bir sorun var. Yaz geliyor insanlar ayrılıyorlar herkes sanki gezip tozuyor herkes eğleniyor ama ben evdeyim ben hep tekim ben hep yalnızım annem babamdan başka kimsem yok gibi...
Yani içimde böyle bir his doğuyor hep ben tekim işleri tek yapıyorum hep asosyalım herkes geziyor, konuşuyor bense sadece kendi içimden kendi kendime bağırıyorum içimde ne fırtınalar kopuyor bi bilseler :( Eminim anlayamadınız zaten ben kimimki anlayacaksınız.

İçimde bir boşluk hep boşluk neyle doldurucam neyle! -__-
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Takma bunları kafana. Çık dışarı tek başına dolaş. Yakın arkadaşların ile dolaş. Veya ailen ile dolaş. Sosyal olmak için yaşamak lazım biraz. Sen çağır arkadaşlarını. Sonra onlar seni çağırır.
 
Ya pardon da ben asosyalim diyerek sen direk kendini kapatıyorsun, kimseyle bir iletişimde bulunmuyorsun. Diğer insanlar altın kaplama değil yani bil bunu senden bir farkları yok. Annen babanla nasıl konuşuyorsan nasıl davranıyorsan öyle davran. Rahat ol. Arkadaş ortamındaki konulara ayak uydur. Kendini sevdir. Zaten kendileri hep seni yanlarında görmek isteyecekler.
 
Forumlardan arkadaş edinebilirsin, dikkatli seç ama. İlla yüz yüze görüşmeye gerek yok. Skype dan gördüğüm ama kan kardeş olduğum insan var. Fikri yapın uyuşsun. Vaktin varsa yazılımla uğraş. Ben mesela pes gibi sürekli değişim içinde olan oyunlardan başka oyun oynayamazdım, yazılımla yapabileceklerimin sınırı yok, o nedenle eğlenceli :D

Forum dediğim ilişki forumu değil ha :) technopat, tht, dh gibi ekşi gibi yerler.
 
Senle aynı durumdayım dostum. Allah'tan çok sevdiğim bir ailem var. :) Bunu yalnızlığı bir tek sen bozabilirsin dostum. Kendini yeni arkadaşlar bulup onlarla muhattap olman gerek.
 
Sana tavsiyem ehliyet alabiliyorsan ehliyet al araba ile gez. Araba ile olmasa bile kendine ayağını yerden kesilcek bir ATV veya motorsiklet al derim. Kimseyide yanında getirme yanlız takıl.
 
Sosyallik demek sadece dışarı çıkıp arkadaşlarla gezip tozmak değil. Hobini icra eden toplumlarla bir arada olman seni sosyalleştirecektir.
Bende de aynı problem vardı. Sınıfta kimse beni sevmiyor aynı zamanda sosyal olmadığım için mutsuzdum. Karar verdim ve hiçbirini kayde almadım. Bilgisayar aşkı vardır bende. Geçen sene onu icra eden bir topluma katıldım. 1 ton arkadaşım oldu. Yaşadığım şehirde ufaktan adım çıktı. Şimdi ise arkadaşım bol. Yapman gereken hobin ne ise onda ismini çıkarman. Gerisi zaten gelir. Aman dikkat et ki bu sefer arkadaşlarından sıkılmayasın. Dozunu çok iyi ayarlaman lazım.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı