CS:GO vs Valorant

Kişiden kişiye göre değişir. Ben kafama bazuka atılmasını , karşımdaki adamın ölümsüz olmasını ve lowladığım adamın canının fullenmesini sevmediğimden CS:GO.
 
CS'deki hilelere katlanırım da Valorant'taki yeni doğmuş enayilere katlanamam.
Tam bir fanboy yorumu.
İki oyun da sıkıcı. Bunca zaman hamal gibi oynardım artık gözümdeki at nal'larını çıkardım. Berbat oyunlarmış.

Üstelik skinler ile sizi içerisine çekip tamamen para avcısı oyunlar.
Peki hangi oyunu oynuyorsunuz şu an?
Bu konuya girince çıkılıyor ama söyleyeceğim 9 10 maçta bir nadiren hile geliyor. Hile deyince akla ölümsüzlük vs. geliyor. Gerçekten kolun varsa 60 kill alıp o maçı alabilirsin. Hile tek basına bahane değil. Oynanıyor.

R6 daha iyi sadece herkes oynamıyor oynayamıyor.
Hocam çok mu zor bu oyun?
 
(Oynanış açısından çok güzel bir oyun. Karakter yetenek sistemi çok hoş. Yeni karakterler getirilerek oyun sürekli güncelleniyor. Ayrıca oyunun bir hikâyesi de var ve giderek ilerliyor. Oynanış ve grafiğe gelecek olursak: Grafik tarzı hoş. CS:GO biraz daha gerçeğe yakın grafiklere ve silahlara sahip Valorant tasarımıyla gerçekten biraz daha uzak ki bence bu güzel bir şey. Özellikle de özel yeteneğe sahip karakterleri barındıran bir oyun için uyumlu. Gelelim vuruş hissine. CS:GO kan olayını çok güzel kullanmış :D . Vuruş hissi olarak önde. Ama bence o kadar da mühim bir konu değil bana göre. Ancak birçok FPS oyuncusu için önemli olduğu için size göre de önemli olabileceğini düşünerek yazdım. Hile sistemi ve yapımcıya gelelim. CS:GO bildiğim kadarıyla çok eski bir ban sistemi kullanıyor (VAC ban). Ayrıca Valve zaten Steam'den de çok fazla para kazandığı için oyununu pek fazla önemsemiyor. Daha önce de bahsettiğim gibi oyun Valorant kadar çok güncellenmiştir. Zaten Valorant kadar çok güncellemeye ihtiyaç yok çünkü Valorant karakter bazlı bir oyun yani Valorant gibi güncellenmesine gerek yok ancak hile sistemi gibi konularda güncelleyebilir. Diğer taraftan Valorant hile sistemi sesli kayıtları bile kontrol edebilme vs konularıyla açık ara önde. Zaten oyun Riot'un olduğu için herhangi bir bug sorununda çok hızlı bir şekilde düzeltilir. Espor'a gelecek olursak bu konuda çok fazla bir bilgim yok ancak Riot'un LoL oyunundaki espor başarısını biliyorsunuzdur herhalde. Fikirlerimi belirttim ancak son olarak şunu söylemeliyim ki zevk meselesidir ama Valorant CS:GO'nun çoğu eksiğini kapattı bence.)Bunu diyorsan eğer bu fanlık sadece inceleneyle pek alakası yok grafikler hamur grafik yani en kolay motorda bile yapılabilir. Vuruş hissi önemli değil demişsiniz en çok buna güldüm. FPS oyunlarının ana ögelerinden biridir vuruş hissi. Prime iseniz çok nadir hileci gelir. FACEIT'te gelmez. CS:GO'da yılda 1 bug olsa Valorant'ta yama başı bug var sorunlu. Optimizasyonu çöp Valorant'nun. He bir de Riot evet oyun içine çok ilgileniyor ama sözleşmede bariz bir şekilde kişiye değil geçici varisiyiz xD.
Benim için önemli değildir ancak başka oyuncular için önemli olduğu için yazdım dedim yani okuyan bir kişi burda vuruş hissi hakkında bilgilenebilir . Ayrıca Valorant optimizasyonu çöp demişsiniz de yani afedersin de :D? Valorant CS:GO yu açamayan PC' lerde bile stabil şekilde çalışıyor.
 
Benim için önemli değildir ancak başka oyuncular için önemli olduğu için yazdım dedim yani okuyan bir kişi burada vuruş hissi hakkında bilgilenebilir. Ayrıca Valorant optimizasyonu çöp demişsiniz de yani affedersin de :D? Valorant CS:GO'yu açamayan PC'lerde bile stabil şekilde çalışıyor.

Şaka değil mi? Hani ona göre gülcemde. Sistemim profilimde var anca 200FPS alabiliyorum. CPU kullanımı fazla. Arkadaki Vanguard'ı hesaba bile katmadım. CS de öyle mi? 450-500 arası stabil. Valorant oynarken dikey senkornizasyon açmassan direk ekran kayması oluşuyor. Rüyalar alemindesin herhalde hey hey!
 
Şaka değil mi? Hani ona göre gülcemde. Sistemim profilimde var anca 200FPS alabiliyorum. CPU kullanımı fazla. Arkadaki Vanguard'ı hesaba bile katmadım. CS de öyle mi? 450-500 arası stabil. Valorant oynarken dikey senkornizasyon açmassan direk ekran kayması oluşuyor. Rüyalar alemindesin herhalde hey hey!
Hocam fps testlerine bakabilirsiniz ancak benim çok kötü bir sistemim vardı. CS de 20fps lerdeyken Valorant'ta 40 fps çoğunlukla stabildi. Ama test videosu isterseniz de bunu atabilirim.(Çok fazla vaktim yoktu videoda bir hata çıkarsa kusura bakmayın lütfen :) )
 
Hocam FPS testlerine bakabilirsiniz ancak benim çok kötü bir sistemim vardı. CS de 20FPS'lerdeyken Valorant'ta 40 FPS çoğunlukla stabildi. Ama test videosu isterseniz de bunu atabilirim.(çok fazla vaktim yoktu videoda bir hata çıkarsa kusura bakmayın lütfen :) )

Bende atarım ne var ondan kolayı tamam fanboysunuz daha da aşağılamayın kendinizi daha da yoruk yazmazsanız sevinirim.
 

Geri
Yukarı