Casper Pişmanlıktır

Casper firmasının hedef kitlesibilgisayardan anlamayan giriş seviyesi kullanıcılara hitap etmektir. Kimi kazıklarlarsa yanlarına kâr kalacak. Bizim gibi bilgisayar meraklıları bu tarz firmaların önünden bile geçmez, geçse bile önünden geçerken yere tükürür.
 
Arkadaşlar kendim hazır casper kasa aldım bilinçsizce 2000TL'ye 1 sene önce. Sonra araştırarak öğrenmeye başladım ve çok büyük bir hata yaptığımı anladım. Bu hafta sonu Allah izin verirse gidip yeni ekran kartı ve güç kaynağı alacağım ancak en başta toplasam aynı sistemi daha ucuza geliyor. Casper pişmanlıktır...
 
Benim arkadaşım zamanında evkurdan almış bir tane casper. İşlemci i7 4790K Anakartı Casper olarak gözüküyor baktığında. 8 gb Hi-Level ram ve GT 720 veya GT 730 olacak ekran kartına o zamanlar 3000 küsür lira vermiş. Çocuk tek kelime ediyor genellikle. Ellerim kırılsaydı da almasaydım. Gerçi şu an upladı ekran kartını Strix Gtx 970 aldı ama Ram ve Anakart problem :D
 
Satan insan bu tür bizim gibi detaya bakmaz. Kazanacağı paraya bakar. Türkiye de genellikle en iyi ürünü nasıl sunarım değilde en dandik ürünü en yüksek fiyattan nasıl satarım mantığı devam ettiği sürece. Bu tür şeyler son bulmaz.
 
Alıcı bilinçli olmalı. Yapacak bir şey yok. Tecrübe denen şey yediğimiz kazıkların bileşkesi değil mi? Casper'a bizi bilinçlendirdiği için teşekkür etmeliyiz :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı