Teknobiyotik Rezaleti

Libertas

Kilopat
Katılım
9 Aralık 2015
Mesajlar
301
Makaleler
1
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İlk Destek Talebi - Alttan Başlıyor
Konuşmalar bu kadar, ardından cevap vermeden ürünü kargolayıp yolluyorlar. Kasanın ön paneli değişmiş, aynı zamanda kutuda sistem arızası giderildi yazıyor.

Arıza Bildirimi | 25.07.2016 10:43


Bu Mesajdan Alıntı Yap
Merhaba,
Ürününüz teknik servisimizde kontrolleri yapılmaktadır.
Saygılar.
çetin ekinci | 24.07.2016 12:51

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Bilgi alabilir miyim, durum nedir?
çetin ekinci | 19.07.2016 14:21

Bu Mesajdan Alıntı Yap
En azından BIOS'a reset atar mısınız?
Arıza Bildirimi | 18.07.2016 15:52

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Merhaba
Yapılan testlerde üründe herhangi bir probleme rastlanmadı. Parçalar tek tek ve montajlı olarak denenmiştir. Elektirk priz ve tesisatınızı kontrol etmenizi önerebiliriz.
çetin ekinci | 18.07.2016 12:38

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Bilgi alabilir miyim?
Arıza Bildirimi | 12.07.2016 12:09

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Teknik servisimizde testler devam etmektedir.
Saygılar.
çetin ekinci | 11.07.2016 19:26

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Özel bir durum yok her zaman olabiliyor. Oyun oynarken, internette gezerken hatta açılırken bile kapanabiliyor.
Arıza Bildirimi | 11.07.2016 18:20

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Pc de ne tür bir program oyun vs. gibi bir işlem yaptığınızda sorun yaşamaktasınız.
Cihazınız 3 iş günüdür aralıksız sürekli testte, herhangi bir hata veya arızaya rastlanmadı henüz.
Saygılar.
Arıza Bildirimi | 11.07.2016 17:54

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Belirtmiş olduğunuz arızaya göre teknik servisimizde testlerimiz devam etmektedir.
Saygılar.
çetin ekinci | 10.07.2016 21:54

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Bende de bilgisayar açılıyordu, 3-4 saat aralıksız kullandığım zamanlar da oluyordu fakat malesef hiç açılmadığı da oluyordu.
Arıza Bildirimi | 09.07.2016 15:29

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Merhaba
Arıza tespit işlemi sürmektedir. Şuana kadar herhangi bir arızaya rastlanmamıştır.
çetin ekinci | 04.07.2016 12:20

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Tamir hakkında bilgi alabilir miyim?
Arıza Bildirimi | 29.06.2016 09:31

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Ürünün arıza kaydı oluşturuldu,teknik servisimizde işlem sırası beklemektedir.Arızalı ürünlerin sorunları maksimum 20 iş günü içerisinde sonuçlanmaktadır.
Saygılar.
çetin ekinci | 28.06.2016 18:13

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Ürün hakkında bilgi alabilir miyim?
Arıza Bildirimi | 27.06.2016 14:35

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Merhaba,
Ürün tarafımıza ulaşmıştır.Arıza kaydı oluşturulup belirtmiş olduğunuz sorunlar ile ilgili gerekli işlemler yapılacaktır.
Saygılar.
çetin ekinci | 26.06.2016 13:02

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Ürün Cuma günü kargo ile belirttiğiniz adrese yollandı. Ürün arızalı, orada açılması arızalı olmadığı anlamına gelmez. Umuyorum ki yapmadan geri yollamazsınız. Mümkün ise kasanın da değişim/tamir ini istiyorum belirttiğim gibi.
Arıza Bildirimi | 24.06.2016 09:14

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Merhaba,
Ürünü aşağıda belirtilen adresimize sıkı bir şekilde paketleyip gönderebilirsiniz.
Saygılar.
Arızalı Ürün Gönderim Prosedürü
- Ürününüzü ve tüm aksesuarlarını kendi kutusu içerisine koyun. Ürün kutusu elinizde yoksa kargoda zarar görmeyecek bir şekilde başka bir kutu içerisine yerleştirin.
- Eğer varsa ürün arızasının detaylarına ilişkin teknik servisimize yardımcı olabilecek ürünle ilgili ek notlarınızı ürün kutusu içerisine ekleyin.
- Ürününüzü size gönderilen harici kargo kutusu içerisine yerleştirin. Eğer bu kutuyu bulamıyorsanız lütfen ürünü boyutlarına uygun harici bir kutu içerisine koyun.
- Destek talebi oluşturmanızın ardından arıza talebinizin onaylanmasıyla birlikte size gelen email'in konu kısmında yazan talep numarasini (örnek: KVW-30795) harici kargo kutusu üzerinde görünür bir şekilde keçeli kalem veya etiket ile belirtin.
- Arızalı ürün gönderimlerinde kargo bedeli göndericiye aittir. Ürününüzü herhangi bir kargo firmasıyla gönderebilirsiniz.
- Eğer ürününüz kutusundan çıktığı şekilde arızalı ise veya ilk 30 gün içerisinde arızalı ürün kaydı açtırdıysanız ürünü karşı ödemeli olarak ARAS kargo ile gönderebilirsiniz. Karşı ödemeli gönderimlerin mutlaka anlaşmalı olduğumuz ARAS kargo ile yapılması gereklidir. Aksi durumda gelen kargo kabul edilmeyecektir
- Gönderdiğiniz tüm ürünlerle ilgili işlemler en geç 20 gün içerisinde sonuçlandırılacaktır.
- Tüm kargo gönderimlerinizde işlemlerinizi hızlandırmak için kargo firmasından aldığınız takip numarasını Müşteri Destek kısmında açtığınız kayda ekleyiniz.
- PTT Kargo ile gönderilen paketler kontrol edilemediği için kabul edilmemektedir. Lütfen PTT kargo ile gönderi yapmayınız.
Adres:
Akortek Bilişim San. ve Dış Tic. Ltd. Şti
Emek Mah. Sıvat yolu Sakız sk. No:4/2
Esenşehir Sancaktepe / İstanbul
çetin ekinci | 23.06.2016 16:05

Bilgisayar kasası elimize kırık bir şekilde ulaştı. Size bildirdiğimizde fotoğrafını çekip yollamamızı söylediniz. Sadece kasada olduğu için çok önemsemedik. Eğer mümkünse bunun da tamir edilmesini istiyoruz.
Bilgisayarı ilk açışımızda daha windows yüklü değilken bir kaç kez kendiliğinden kapandı. Daha sonra bir süre bu olmadı. Yaklaşık bir iki hafta sonra ara ara kapanıyordu ama nadiren kapandığı için çok önemsemedik. Kapandıktan sonra açmayı denediğimde fanlar çalışıyor, anakartın başta çıkan sesi çıkmıyor ve ekrana görüntü gelmiyordu. Durum bu şekilde şimdi ise sık sık bu olmaya başladı.




2. Destek Talebi - Alttan Başlıyor
Aradan 20 gün geçti, tık yok.

çetin ekinci | 04.08.2016 00:29


Bu Mesajdan Alıntı Yap
Buradan konuşmak istemiyorum. Beni aramanızı istiyorum aramanızı. Verdiğiniz numara çalışmıyor, en kısa sürede arayacağız diyor aramıyorsunuz. Hala bekliyorum aramanızı!
Teknik Destek | 03.08.2016 15:46

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Merhaba,
Ürün tarafımıza ulaştığında ön panel kırıktı, değiştirildi, onarım olarak başka bir işlem yapılmadı.Sistemi başka bir yerde test edebilirmisiniz. Üründe herhangi bir sorunla karşılaşılmamıştır.
Saygılar.
çetin ekinci | 02.08.2016 14:03

Bu Mesajdan Alıntı Yap
3 gün oldu hala iletişime geçmenizi bekliyorum.
Teknik Destek | 30.07.2016 09:52

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Merhaba,
Almış olduğunuz üründe yaşadığınız sorun ile ilgili teknik servisimize bilgi verilmiştir.En kısa sürede belirttiğiniz numara ile sizinle iletişime geçilecektir.
Saygılar.
çetin ekinci | 29.07.2016 15:52

27.06.2016 tarihinde tamir için elinize ulaşan AMD 10 7870K tabanlı APU ürünüm 27.07.2016 tarihinde elime ulaştı. Bu süre içerisinde defalarca teknik servisle görüşmelerimizde ürünün denendiği, herhangi bir arızaya rastlanmadığı bilgisi verildi. Ürün geldiği gün açıldı bir buçuk saat hafif kullanım sonunda kendiliğinden kapandı ve şuanda yeniden açılmıyor. Prizimi, ara kablomu, bilgisayar güç kablolarını da değiştirdim. Sorun tesisatımdan veya kablolarımdan kaynaklı değil, ürününüzden kaynaklı. Ürün elimize ulaştığında kutuda "Sistem Arızası Giderildi" yazmaktaydı fakat müşteri desteğiniz herhangi bir arıza bulunmadığını söyledi defalarca. Size telefon yolu ile ulaşmak için 0********* numaralı telefondan sitenizin alt kısmında bulunan 0 (850) 207 10 35 numaralı telefonu aradık yönlendirmeler sonrasında Teknik Destek dahili numarasını tuşladığımızda dakikalarca beklememize rağmen hiçbir cevap alamadık. Bu mesajı gördüğünüzde ya ulaşabileceğimiz bir numara verin ya da lütfen bana 0***** numaralı telefon üzerinden ulaşmanızı istiyorum.

3. Destek Talebi - Alttan Başlıyor
Gelişmeleri konu altından yazacağım.

çetin ekinci | 24.08.2016 22:10


Tek tek her şeyi en baştan yazıyorum, ürünü iade almazsanız hakkımı arayacağım. Bu yazdığım mesajdaki her şeyin açıklamasını istiyorum, müşteriyi saf yerine koymayın.
Ürün elime ön paneli kırık olarak geldi, sürekli kapanıyordu. Garantiye yolladım. Üstelik 60 lira kargo ücreti ödedim. 20 gün kadar servisinizde kaldı. Sonrasında ürün bana geri kargolandı. Kutuda yazanlar "Ön Panel Değiştirildi - Sistem Arızası Giderildi"
Fakat arıza giderilmemişti. Daha sonra tekrar destek talebi açtım, herhangi bir arıza bulunamadı dediniz. Hani arıza giderilmişti?
Ardından telefon numaranızı aradım 5 dakika hatta beklettiniz, ardından telefon suratımıza kapandı. Tamamen rezillik.
https://www.teknobiyotik.com/helpdeskultimate/customer/view/id/37536/ buradaki talebimde sizinle telefonda görüşmeyi talep ettim, yaklaşık 5 gün oyaladınız. Ardından arayan olmadı. En son cevabı veren ben olmama rağmen talep durumu "Müşteri cevabı bekleniyor" Dalga mı geçiyorsunuz benimle?
Ürünümün ücretsiz kargo ile benden teslim alınıp en kısa süre içerisinde yenisi ile değiştirilmesini talep ediyorum. Aksi taktirde internetteki bütün sitelerde bu rezilliği anlatır ve Hakem Heyetinde hakkımı ararım.
 
Hakem heyetine başvurmadan önce Teknobiyotik'ten iade veya değişim yapıp yapmayacakları hakkında bilgi isteyin. Ayrıca sistemi yakın bir akrabanızın veya arkadaşınızın evinde de deneyin. Eğer olumsuz sonuç devam ediyorsa hakem heyeti %99 lehinize karar alacaktır.
 
Hakem heyetine başvurmadan önce Teknobiyotik'ten iade veya değişim yapıp yapmayacakları hakkında bilgi isteyin. Ayrıca sistemi yakın bir akrabanızın veya arkadaşınızın evinde de deneyin. Eğer olumsuz sonuç devam ediyorsa hakem heyeti %99 lehinize karar alacaktır.
Şu cevaba bakar mısınız ya!
Ürün İade Talebi | 26.08.2016 16:42

Bu Mesajdan Alıntı Yap
Merhaba,
Ürün onarım işlemleri tamamlanmıştır, tarafınıza gönderilmek üzere kargoya teslim edilecektir.
Saygılar.

Ürün zaten 1 aydır elimde, bu kadar rezillik de olmaz ki.
 
Öncelikle geçmiş olsun dostum. İnşallah kısa sürede sorunun çözülür ve bu şekil yaşanan olaylar sayesinde biraz akıllanırız. Herkesin bu tarz sitelerden alış veriş yaptığında ürün eline ulaştığı için güvenilir demesi saçma. Dostumuzun başına gelen talihsizlik vasıtasıyla görüldüğü gibi kesinlikle satış öncesi mükemmel hizmet ama sonrasında üründe bir arıza çıktığında bu tarz bir sorunla karşılaşmak kaçınılmaz olabiliyor. Yanlış anlamayın ama Vatan'ı bu yüzden seviyorum. Bu tarz sorunlarda karşınızda dimdik durabiliyorlar ve yardımcı oluyorlar. 200-300TL eksiye düşeceğiz diye bu sitelere paramızı kullandırıyoruz. Bu olay paramızla rezil olduk tabirini hatırlattı bana. Bunların sebebi de eminim ki bu sitelerin denetim konusunda gevşek tutulmalarıdır. Elinde bulunan iletişim mesajları dahilinde herhangi bir hukuki durumda karar lehine sonuçlanacaktır gönlün ferah olsun. Tekrar geçmiş olsun.
 
Üzüldüğüm olay bilgisayarı sipariş vereli neredeyse 6 ay olacak ve doğru düzgün kullanmadım bile
 
Hocam aynı durum bende var fakat Teknobiyotikle değil, Endeks Bilişim ile. Alalı 7 ay filan oldu bu ay doğru düzgün kullandım. Tekrar vericem garanti.
 
Hocam aynı durum bende var fakat Teknobiyotikle değil, Endeks Bilişim ile. Alalı 7 ay filan oldu bu ay doğru düzgün kullandım. Tekrar vericem garanti.
55 küsur lira kargo parası ödedim ya! Tekrar vereceğim bir şey yok diyip gönderecekler iyice baranla rezil olacağım
 
Birşey alırken ucuza kaçacağım diye sağdan soldan almayacaksınız. (Teknobiyotik sağdan soldan bir firma mı diyeceksiniz ama evet öyle, müşteri memnuniyet odaklı görmedim PC almadan önce kendilerini araştırdığımda)
Satın aldığınız teknolojik bir alet olduğu için en önemli şey "satış sonrası destek" kalitesidir. Bunu da kullanıcı yorumlarından anlarsınız.
Geçmiş olsun dostum, çok zor bir durum; o kadar iyi anlıyorum ki anlatamam. Paranla rezil olmak buna deniyor.
 
Arkadaşlar, bu konu üzerinden ben de internetten bir şeyler almayı düşünenlere bir tavsiyede bulunayım.Alacağınız firmayı çok iyi araştırın.İlgisiz, ürünü sattıktan sonra hiç bir şekilde ilgilenmeyen, sürekli hatalar yapan, işini yarım yamalak yapan, müşteri memnuniyetine önem vermeyen firmalarla işiniz olmasın.Pişman olursunuz.
 

Geri
Yukarı