Anomaly Agent Metacritic skoru 84

Redeemer: enhanced edition gibi bir başyapıt 6.4 alıyorsa dandik bir oyun 8.4 alıyorsa ben konuşurum arkadaş.
Kime göre dandik neye göre dandik? Size göre anomaly agent dandik diğerlerine göre redeemer dandik. Milletin fikirlerine saygı duyun. Herkes redeemer'ı sevmek zorunda değil.
 
Hocam şahsen 70 mi yapsam acaba ya dedim de 5 puan çok değil diye ve oyunu gerçekten sevdiğim için verdim. Oyun ortalamanın üzeri ve çok çeşitli bir oyun ama çok fena çuvalladığı yerler de var. İncelememde bahsettim zaten.

Bu arada kendi puanlama sistemime göre 75 gayet yüksek bir puan. Ortalama oyun 50-60 benim için. (Basın için ortalama 70-75, ortalama üzeri 85 oluyor. Basın puan algısını bozdu gerçekten. Mesela P3R 89 puan almış ve bu başyapıt mı demek yoksa ortalama üzeri mi demek karar veremiyorum. Bu arada basın puanlarını gram umursamam. Sadece basının yorumunu meraktan okuyorum bazen. Puan algımı yerle bir etti basın. Keşke IGN evrenden silinse. Sunucu kaybı adamlar.)

@NotAKnightAnymore hocam siz ne düşünüyorsunuz oyun hakkında?
 
Oyunu oynamayı bırakın 20 dakikalık bir oynanış videosu bile seyretmedim. Elim çok doluyken öncelik vereceğim kadar ilgimi çeken bir oyun olmadı.
Hocam benim de çok beklediğim 3 gün sonra çıkacak malum bir oyunun (Beni tanıyorsanız bilirsiniz zaten.) çıkmasını beklerken boşluktaydım. Bakayım dedim. Yoksa ben de oynamazdım herhalde. Yine de sevdim oyunu.
 
Redeemer: Enhanced Edition gibi bir başyapıt 6.4 alıyorsa dandik bir oyun 8.4 alıyorsa ben konuşurum arkadaş.

Hocam biraz geç kaldım ancak her oyun kendi klasmanında yarışır. Forumda insanları Türk bir oyun severin yaptığı oyuna karşı oynamadan ve ön yargılı bir şekilde doldurmaya çalışmak ne kadar mantıklı bilemem.
 

Geri
Yukarı