Hepsiburada'nın yorum yayınlama kuralları haksız satıcıyı koruyor

Mehmetkaan55

Hectopat
Katılım
18 Nisan 2021
Mesajlar
109
Yer
İnebolu
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 3060 Laptop GPU, 16GB RAM, Ryzen 5 5600h
Cinsiyet
Erkek
Hepsiburada'dan bir enstrüman kablosu alışverişi yaptım ve klasik olarak isteğim dışında olan bir ürün gönderdiler. Diğer insanların bu satıcıdan almaması ve mağdur olmaması için yorum yapmayı düşündüm fakat yorum yapmak için uymamız gereken kurallarda özellikle son iki tanesi dikkatimi çekti. Açıkça satıcıyı kötüleyemessin.
-Suçlu ise suçunu ortaya çıkaramazsın- diyor. Benim en doğal hakkım bu. Satıcı ürünü bilerek veya bilmeyerek yanlış gönderiyor. Burası beni ilgilendirmez. Bana yapıyorsa bunu, başka birine de yapma ihtimali var fakat açıkça diğer kişilere bunu belirtmemiz engellenmeye çalışılıyor gibi geliyor bana.

Bazı satıcılar vadettikleri orijinal ürünü bile göndermiyorlar, ayrıca "satıcı değerlendirmesi olarak nitelendirilebilecek" kelimesinin ucu o kadar açık ki her şekilde ucu bükülebilir durumda olduğunu düşünüyorum. Biliyorum siz ne düşünüyorsunuz, aydınlatırsanız beni sevinirim.
 

Dosya Ekleri

  • 1716398176495.png
    1716398176495.png
    93,7 KB · Görüntüleme: 18
Yorum yayınlanınca ret mi veriyorlar?
İnceleniyor, yeni yazdığımı söyleyebilirim. Fakat başka kişilerin yorumlarına baktığımda ya 5 yıldız verip kötü konuşmuşlar ya da değinmemeye çalışmışlar. Göreceğiz bakalım 5 gün içinde.

Yorumum yayınladır. Kurallardaki maddeleri ihlal etmesine rağmen. Tuhaf :D
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı