Cyberpunk Dünyasında Türkiye'nin Durumu

  • Ekleyen nih
  • Oluşturma tarihi
  • Blog girdisi okuma süresi 1 dakika okuma
Cyberpunk evrenindeki Türkiye'yi merak ettiniz mi? Şimdiden söyleyeyim durumlar iç açıcı değil.

Dünyadaki çoğu devleti kötü etkileyen 94 İflası, Türkiye'nin NATO yardımlarını kaybetmesine yol açtı. Radyoaktif bir çöl dalgasının Arap Yarımadası'na verdiği hasarlar oradaki halkın Türkiye'ye toplu bir şekilde akın etmesine sebep oldu, :D bu da ülkeyi mülteci krizine sürükledi. Türkiye mültecilerin bir kısmını Balkanlara göndermeyi denese de Balkan ülkeleri mültecileri öldürmeye karar verdi ve sayısız can kaybı oldu, bu olaylar sonucunda hem de Türkiye'nin sınır komşularıyla arası kötüleşti.

Türkiye Devleti ardı ardına birçok askeri darbe gördü fakat bunlardan kurtulmayı başardı. Ne kadar bu darbelerden kurtulunsa da ülkede dinci fanatiklerin yükselişi engellenemez bir hâl aldı ve toplum arasında korkunç bir güce sahip oldular. En sonunda hükümeti ele geçiren fanatikler, Türkiye'yi laik bir cumhuriyetten İslamik bir cumhuriyete çevirme kararı aldı. Bunun yanında militarist bir devlet anlayışı benimsendi. Bu ülkedeki özgürlüklerin sonu oldu.

Ülkenin ekonomisi gittikçe daha da kötüleşti ve hiçbir zaman toparlanamadı. Ülke fakirlikten kırılan, en ufak yemek için birbirlerine saldıran insanlarla dolu bir konuma geldi. Ülke içerisi devletin askeri kuvvetleriyle yerel çetelerin birbiriyle savaştığı bir savaş alanına döndü. Ülke bazı zengin evlerine, yerlerine sahip olsa da ülkenin çok çok büyük bir bölümü deli fakirlik içerisinde kaldı. Yani Cyberpunk Türkiye'sindeyseniz, bir ekmek için canınızdan olabilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yorumlar

Böyler benim hesabımı aldıla- ve mesjları sildile-

Sadece hak-ımı arıy-rd-m

4 yıl sonra görüşürüz ağır yemişim. Biz burada yeni bir teknoloji üssü kuracaz veya geliştircez parmaklıkların yanında:') bizi Avrupa buradan bile kıskanıy- hele ki almany-

7 yıl oldu.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Blog girdisi detayları

Ekleyen
nih
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
826
Yorumlar
14
Son güncelleme

Oyun kategorisindeki diğer girdiler

nih adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı