Trojan Virüsü Kaldırma

DDLAO

Hectopat
Katılım
16 Şubat 2021
Mesajlar
2.098
Makaleler
3
Çözümler
21
Yer
Şehinşah Konseri
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hocalarım merhaba. Az önce GTA 5'te offlineda takılmak için mod menu indirmiştim. O da virüslü çıktı. Tipsiz 7ZIP'i yükletirken de yanlışlıkla reklamları da yüklemişim, PC Avast falan doldu. Ben SpyHunter programıyla birazcık tarattım. Önce reklam virüsü varmış, sorun değil dedim. Zaten önemli değil, antivirüsle silerim dedim. Sonra bir de Trojan ortaya çıktı. Tipsiz virüs gelip bilgisayarımı yavaşlatıyor. Bunu kaldırmak istiyorum ben de. Şimdi bende SpyHunter (AV mi bilmiyorum ama Görev Yöneticisinde MarSpeedp diye bir virüs gördüm, onu kaldırıyormuş), 7ZIP'in yüklettiği Avast ve Kaspersky Free var. Hangisi Trojanı falan siler? Birkaç virüs daha var sanırsam, reklam virüsü falan. Bir de ITClient diye bir şey çalışıyor, o da virüs mü?

Edit: Şu an Kaspersky kullanarak tam tarama yaptırıyorum. Bulursa format atmama gerek olur mu?
 
Hocam minidumpa gerek yok bence, çünkü patates oldu PC aynı anda 2 AV çalışıyor ve 300 trojan parti veriyor PC'de. :D
Hocam son kez MBAM'ın gerçek korumasını kapatıp güvenli modda Kaspersky, MBAM ve AdwCleaner ile tam tarama yapın. Ve yine aynı şekilde güvenli modda o sizin indirmediğiniz programları ve SpyHunter'ı silin. Ve MiniDump paylaşırsanız bilen arkadaşlar bakar sebebine. Ben daha fazla bir şey diyemeyeceğim @Murat5038 ve @24099 hocalarım yardımcı olabilir, onlar daha iyi biliyor.
 
Artı -1 Eksi
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı