Technopat Üyelerinin Bilgi Yeterliliği

Açmış olduğunuz konulara gösterilen ilgi ve çözüm önerileri sizi memnun ediyor mu?

  • Çok memnun kalıyorum.

    Oy: 119 32,5%
  • Genel olarak çözüm üretilemiyor. Daha sonradan kendim çözmek zorunda kalıyorum.

    Oy: 87 23,8%
  • Hiç memnun değilim çünkü maksat mesaj kasmak olsun tutumunda takılan insanlar çoğunlukta.

    Oy: 72 19,7%
  • Hiç memnun değilim diyemem ama açılan teknik bir konuya gösterilen doğru ilgi bence de çok yetersiz.

    Oy: 88 24,0%

  • Oy verenlerin toplamı
    366
Genelde en çok denk geldiğim şeyler ürün önerileri oluyor aynı ürünü alt alta açıklama yazmadan 5-6 hatta bazen daha fazla kişi atıyor bunun yerine ilk atan kişi ürünü atıp sebebini yazsa ve diğer arkadaşlarda atılmış ürünü atmasa güzel olur. Birisi bir şey soruyor şu mu? bu mu? bu alınır mı? gibisinden bazı arkadaşlar abiler kardeşler gerçekten nedeniyle beraber söylüyor ama bazıları var alınır, alınmaz, kötü, iyi yazıp geçiyor sebebi ne neye göre iyi ufakta olsa açıklama yazılması gerekiyor. Bir konuda arkadaş yanlış hatırlamıyorsam soğutucu sormuştu kullandığım için yorum yaptım sonrasında birisi çıkıp soğutucuya o kadar para harcanmaz diye karşı çıktı, belki haklı sebebi vardır diye neden harcanır bilgim kadarıyla açıklama yaptım sonra yazdığı cevap 'sen öyle san.' forumu gerçekten seviyorum boş zamanlarımda açıp konuları okuyorum yeni şeyler öğreniyorum ama bazen bazı kişiler sırf yazmak için yazı yazıyor. Uzun oldu biraz kusura bakmayın.
 
Tek sıkıntı hiçbir şey bilmeden ölümüne sallayan yarım akıllılar.
Ve onlar şu an forumun %99'unu oluşturuyor, her konuya gir görüyorsun kanka. Bi' de herkesin 10K üstü mesajları var, nasıl oldu sanıyorsun? :D @Lord Raiden yarım akıl daha uygun.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen yardım edebileceğimi düşünmediğim konulara yazmıyorum bile. Fakat bazıları konu hakkında bilgisi olmamasına rağmen üstteki yorumu kopyalayıp ufak değişiklikler yapıp yazıyor.
 
Şu monitör konuları çok garip. Her kafadan ses çıkıyor. Adam 1MS 144Hz olduğu için öneriyor :(.
 
1617449174403.png


Doğru söyleyelim. Ne dersiniz ;).
 
Donanım bilgisinde çok ciddi eksiklikler var. İnsanların önerdiği ürünlerden haberi yok. Onu neden önerdin diyorum X üyesi önerdiği için diyor. Kendisi açıklayamıyor sebebini, oysa ben kendisine soruyorum. Hal böyle olunca ortalık ezbercilerden geçilmiyor.

Teknik Destek kategorisinde yeterli yardımın sağlandığını düşünüyorum.
 

Geri
Yukarı