Zorla askere alınmak istemiyorum, ne yapmalıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanki K*rdistan hayali kokusu aldım konuda. Şartlar şu anda tamamen uyuşuyor.
 
TSK’da ki kadın subay sayısı belki de 1000’i geçmiyordur. Tabi ki istisnalar olabilir ama emin olduğum bir şey varsa o kadın subayların hepsinin senden cesur olması. Bu kadar korkma askerden. Senin gibilerin adam edildiği, Türklüğünün hatırlatıldığı, kardeşlik ilişkilerinin geliştirildiği aynı zaman da gözlerinin açıldığı, disiplin kazanıldığı bir ortam.
Bahsettiğin ırktan değilim diyorum anlamak istemiyorsun galiba ? Anlayacak kapasite olmadığından sana cevap vermeyi bırakıyorum .
 
Ne yapabilir ? Ben 18 yaşından büyük bir bireyim . Hiç kimse benim vücut bütünlüğümü ihlal edemez. İnsan hakları diye bir şey var.
Dostum bir ABD askeri olsan komutana yamuk yapsan belki komutan bütün sülaleni hayatı boyunca hapse tıkar. Bizim komutanlarımız en azından iyi insanlar. 1 yıl önce kuzenim gitti 6 ay. Evinden daha rahattı adam. Çarşı izninde internet kafeye gidip LoL oynuyordu. Şu an çarşı izni yok telefon var. Askerde eşek sudan gelinceye kadar dövmeyecekler seni, eğitim alacaksın bitecek. Sanki aileni kaçıracaklar askerde.
 
Her millet hak ettiği şekilde yaşıyor işte o yüzden et yiyemiyorsunuz. Belki de alman gibi düşünüp yaşarsanız bir gün alman refahına ulaşırsınız?

Almanya COVID19 aşısını 300 Euro'ya yaparken senin devletin bedavaya yapıyor.
 
Bahsettiğin ırktan değilim diyorum, anlamak istemiyorsun galiba? Anlayacak kapasite olmadığından sana cevap vermeyi bırakıyorum.

Sen Türk Vatandaşısın. Türk olup olmaman önemli değil. Kürt de olabilirsin, Laz da ama Türk vatandaşı isen askerlik yapmak zorundasın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı