İspanya GP

@ItsAllGoodman O tahmini göstergelere göre kesin yargıya varmak doğru değil. Her yarışta birden fazla tutmayan algoritma tahmini görebilirsin.

Açıkçası bir sürü RBR yarış görevlisi bu tür şeyleri planlarken Max'i en hızlı tur için pite çağırmalarından, onların da o tahminin gerçekliğine inanmadıkları sonucunu çıkarıyorum.
 
Hamilton balon zaten patlayacak.
Schumacher ile tarihin en istikrarlı 2 sürücüsünden birinden bahsediyorsun. Bu adam McLaren'daki çaylak sezonunda, Schumacher'i şampiyonluktan etmiş olan Alonso'yu geçti, 2. sezonunda şampiyon oldu. Her sezon yarış galibiyeti ve pole pozisyonu var. Mercedes'e geçtiği yıl ben dahil herkes kariyerini bitirdi dedik, ortada gelecekle ilgili böyle bir dominasyonun izi bile yokken her şeyini riske atarak bu takıma geçti. Dünya'da kaç kişi bu adamın girdiği riske girebildi? Mercedes'e geçtiği sezon herkes şampiyonluklardan uzak kalacağını söylediğinde bu adam göreceksiniz, birlikte çok iyi bir uyum yakaladık diye herkese meydan okuyordu.

Hamilton balonsa F1 tarihindeki 1-2 sürücü hariç diğerlerinin hepsi balon demektir... İnsan bir konudan bahsederken önce bahsettiği şeyi bilmeli.
 
Schumacher ile tarihin en istikrarlı 2 sürücüsünden birinden bahsediyorsun. Bu adam McLaren'daki çaylak sezonunda, Schumacher'i şampiyonluktan etmiş olan Alonso'yu geçti, 2. sezonunda şampiyon oldu. Her sezon yarış galibiyeti ve pole pozisyonu var.

Hamilton balonsa F1 tarihindeki 1-2 sürücü hariç diğerlerinin hepsi balon demektir... İnsan bir konudan bahsederken önce bahsettiği şeyi bilmeli.

1620647866191.png


Bu adamı tanımıyorsunuz sanırsam.
 
Bu adamı tanımıyorsunuz sanırsam.
Sen daha bu adamın adını duymamışken, go kart sezonlarından bile Leclerc ile yarışın geleceği olduğu biliniyordu. Şu anda Verstappen ile Hamilton'ı başarı olarak kıyaslayamazsın bile. Bir tarafta en çok yarış kazanmış, en çok şampiyonluk sayısının ortağı, en çok pole almış ve bunu toplamda 15 sezondur yapan bir sürücü var ortada.

F1'i senin gibi daha yeni takip etmeye başlamış olanlar ancak böyle yanlış yorum yapar. Verstappen daha yeteneği ve hızı hariç hiçbir şeyi kanıtlayamadı. Önünde çok uzun bir kariyer var, Hamilton ise kariyerinin artık sonlarına gelmiş ve hep en üst düzeyde sürüş yapmış bir sürücü.

Gelmiş burada 1-2 yıldır Max'in adını duyan biri yorum yapıyor, şaka gibi.
 

Geri
Yukarı