Ülkemizde neden çok fazla İslam düşmanlığı var?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kanka ben ülkeyi bilmem ama, forum'da o kadar çok ateist, satanist varki, aklın hayalin durur.
Şöyle söyleyeyim, sanki el ile seçmiş gibi.

İnanasım'da gelmiyor, çünkü burdan en fazla ip'sine bakabiliyorum, babasının evde zorla namaz kıldırıp kıldırmadığına değil.🤣
 
Siyasal İslam birinci sebebi. Bu ülkenin kanseridir.

Sağda solda dilinden Allah'ı düşürmeyen akabinde aklınıza gelebilecek her türlü kötülüğü yapan grup yüzünden. Ve bu grup aynı şeyleri başka biri yaptığında anında linçliyor. Bildiğiniz toxic bir grup yahu bunlar. İslam'ı ve müslümanlığı çıkar için kullanan bir grup. Sorsan en iyi müslüman onlar.

Bu grubu sevebilmen için tek neden var. Senin de onlardan biri ve menfaat yiyen biri olman.
 
Vallahi kanka ben ülkeyi bilmem ama, Forum'da o kadar çok ateist, satanist varki, aklın hayalin durur.
Şöyle söyleyeyim, sanki el ile seçmiş gibi.

İnanasım'da gelmiyor, çünkü buradan en fazla IP'sine bakabiliyorum, babasının evde zorla namaz kıldırıp kıldırmadığına değil.🤣

A0 Türkçe.
 
Siyasel İslam sadece bir maske sadece. İnsanlar neden nefret duyuyor bilmiyorum. Saygı duymayı bilmeyenler var. Konuyu dine çekip İslam'ı kötüleyenler. İnsanlar elma ile armutu ayırma kabiliyetine sahip olsa hükümet demezdi. Kimse bir dini tamamen öğrenmeden o konu hakkında konuşmamalı.
 
Din istismarı o kadar fazla var ki ve din kisvesi adı altında yapılan zulümler o kadar fazla ki islamafobi olması kaçınılmaz.
Atatürk bunları tahmin ettiği için diyanet işleri başkanlığı kurulmuştu. Atatürk'ün derdi dinle değildi. Atatürk'ü yanlış anlamışlardır. Türkçe ezanın sebebi de milliyetçiliktir. O da yanlış anlaşılmıştır. Türkçe ezan konusunda da kararsızım. İkisi arasında kaldım.
 
1. Siyasal İslam'ın sonuçlarından bir tanesi
2. Bu benim fikrim genelleme yapmıyorum; ülkede eğitimsiz insanların ağzından Allah kelimesi düşmüyor. Bu da karşıt fikirlere yol açıyor. Yani sonuçta kötü eğitimli insanları görüyorsun ve %100 hepsinin her kelimesi Allah oluyor. Bu da o insanlardan tiksinince benzer fikirlerden de tiksinmene yol açıyor.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı