RDR 2'de neden Türkçe dil seçeneği yok?

Bir alt yazı ile zarar edeceklerini kim söylemiş? İngilizce bilen birine 2000 dolar versen bile çeviri yapar.

Daha az korsan kullansınlar diye mi? Yok kalsın. Çeviri işleri uzaktan göründüğü kadar kolay değil. Öyle "para ver yapsın" olsaydı çok oyun görürdünüz kendi dilinizde :)
 
Ülkenin %70-%80'lik bir dilimi hala korsan tercih ettiği için. Böyle giderse de gelmez. Tamam fiyatlar pahalı ben de biliyorum ama bunun için firmaları değil, başımızdakileri suçlu tutmak lazım. Firmalar nereden baksan normalde olması gerekenin yarısı fiyatından çıkartıyor.
Adam "zaten az kazanıyorum, üstüne korsan kullanıyorlar, ben neden yatırım yapayım ki?" diye düşünüyor doğal olarak.
 
Arkadaşlar Brezilya'da Portekizce konuşuluyor. Bu dil dünyada en çok konuşulan 6. dil. Rusça'da 7. dil. Uyanın artık kaldırın kafanızı yastıktan. Birini 221 milyon insan kullanıyor diğerini 154 milyon. Türkçe ise 79-80 milyon arasında insan tarafından konuşuluyor.
 
50-60 saatlik oyunu oynamak için aylarca İngilizce mi öğreneceğiz bir de, oldu bir de adamlara bir de teşekkür edelim oyunu oynattırdıkları için.

İngiliz'e öğrenmek zorunda değilsin. Ama öğrenmezsen internette sabah akşam yama aramaya, oyuna dil desteği yok diye olumsuz yorum yapmaya ve yaması olmayan oyunları oynayamamaya biraz mahkumsun. Seçim senin.
 
Merak ediyorum da Türkçe altyazı zor mu? Zaten internette onlarca şirket bedava yapıyor, 20 kişilik ekip kur her birine 1000 Dolar ver, 10'u yapsın 10'u kontrol etsin olur zaten.
 
Merak ediyorum da Türkçe altyazı zor mu? Zaten internette onlarca şirket bedava yapıyor, 20 kişilik ekip kur her birine 1000 Dolar ver, 10'u yapsın 10'u kontrol etsin olur zaten.
Çevirmenler kelime başına para alır haberiniz olsun. Aşırı maliyetli bir iş olarak ortaya çıkar o kadar büyük bir senaryonun çevrilmesi.
 
İngilizce öğrenmek zorunda değilsin. Ama öğrenmezsen internette sabah akşam yama aramaya, oyuna dil desteği yok diye olumsuz yorum yapmaya ve yaması olmayan oyunları oynayamamaya biraz mahkumsun. Seçim senin.
Yeteri kadar internet bilgisine sahipsen 2-3 dakikada yükleyip kurabilirsin, siz yapamadınız diye herkes öyle olmuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı