Steam ortak hesap satışı yasaklanmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neyse gereksiz prim kasmaya devam edin siz. Sizi takan da yok bu forumda bosa uğraşmayın. Bu konular kaç kere açıldı. Ali Güngör de açıklama yaptı bir sıkıntı yok. Olsa kapanırdı.

Ali Güngör bu konu ilgili ne söylüyör?
Bir mesaj varsa atmanı rica ederim.
 
Neyse gereksiz prim kasmaya devam edin siz. Sizi takan da yok bu forumda bosa uğraşmayın. Bu konular kaç kere açıldı. Ali Güngör de açıklama yaptı bir sıkıntı yok. Olsa kapanırdı.
Ödün kopuyor demi kapanacak diye. 🤣 Şuan neyin primini yapacağım abi? Ne pirimi?🤣
 
Evet arkadaşlar, sorum şu: İçinde Cyberpunk vs. bulunan hesaplar 3 TL'ye satılıyor. Mantıken bakıldığında Steam'den alındığı için orijinal sayılıyor. Fakat bakıldığı zaman korsan indirmek ile hiçbir farkı kalmıyor. Çünkü hesabı 15 kişi kullanıyor, parayı hesabın sahibi alıyor. Bence illegal sayılan bir olay, forumda yasaklanması gerektiğini düşünüyorum. Saygılarımla.
Hocam sen benim ekmeğimin düşmanı mısın ? Valla ben tetikçiyim ona göre.
 
Bu ülkenin durumu belli oyun olmuş 300 TL diyen arkadaşlar o zaman neden korsan indirilen oyunlara yardım edilmesi yasak?

Soruyu yanlış sormuşsun, korsan indirilen oyunlara destek varken neden paylaşılan hesaplar destek görüyor o zaman? Diye soracaktın.
 
Öyle demeyin bu arkadaşlar Steam'i çok seviyor istiyorlar ki Steam kazanığı milyar dolarların üstüne sizi de bir güzel sağsın sağsın ki verdiği vergilerle Amerika kafamıza atacak 3 5 atom bombası daha satın alsın. Merak etmeyin bunların hepsi hesaplı düşünceler.
 
 
Ülkemizde fiyatlar malum seviyede, korsan indirip virüs tehlikesine de girmek istemiyorum. O yüzden bana mantıklı geliyor. Almak istediğim hiç bir oyunu crack indirmiyorum param olduğunda Steamden alıyorum ama fiyatları bu şekilde olan oyunları crack indirenlere de saygı duyuyorum.
 
Hocam alakasız konuyla ama FIFA'yi Update açıkken oynuyorum, 4 gündür hiç hata almadım.
 
Bence illegal sayılan bir olay, forumda yasaklanması gerektiğini düşünüyorum.
"Bence illegal sayılan bir olay". Olayın sencesi bencesi yok. Steam buna izin veriyor, sizi niye alakadar ediyor? Steam üzerinde buna yapmana izin veriliyorsa bu forumda da bu tür hesapların paylaşımına izin veriliyor.
İnternet kafe mantığıyla düşünün, internet kafe sahibi bilgisayarları satın alıp kiralıyor. Bilgisayarların üretici firması gelip de "neden benden habersiz kiraladın" demiyor.
 
Yöneticiler tarafından cevap verilen bir konu ve Ali Güngör'ün konusu:


 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı