Tek başına uyumaktan korkmak

Korktuğun şeylerle dostluk kur. Mesela ben küçükken slenderman'dan korkardım her gece hayalimde onunla konuşup korkumu yendim.

Yada 2. yol korktuğun şeyin sana gelme olasılığını düşün. Mesela slenderman dünyada kaç milyar insandan sana mı bulaşacak ya
 
Aslında korkmamız gerekenler korkumuzdur. Korkunu yenmek için siluetleri düşün mesela. Allah(c.c) siluet yarattım diyor mu? Bunlar düpedüz yalan! Fakat izleniyor gibi geliyorsa başka. Hiç yılan, akrep gibi birşeyler gördün mü rüyanda?
 
Hocam bende küçükken sizin gibi tek yatmaktan korkuyordum babam bunun geçmesi için bilgisayardan sevdiğim çizgi filmi açmıştı onu izlediğim yerde uyuyordum bence sizde öyle yapın.
 
Bende de aynı problem var, tek başıma yattığımda gözümü kapatamıyorum ve sadece duvara bakarak uyuyabiliyorum. Eğer uyuyabilirsem, gece 4,5 gibi uyanıyorum.
 
Işığı açık bırakarak uyuyun.

Evde herkes uyuyor ışığı açınca rahatsız oluyorlar bana kızıyorlar ne yapacağım.
Korku filmleri ya da videoları izliyor musun? Profilinde yer: Mezarlık yazıyor o yüzden merak ettim. Yatarken telefonun yanında dursun. Korktuğunda Instagram'ya da sevdiğin bir platforma bak. Benim için telefona bakmak işe yarıyor.
Eki Görüntüle 1139172

Hayır hiç korku filmi izlemiyorum yerimi kendim mezarlık yazdım.
 
Böyle şeyler düşündüğünüz için görüyorsunuz onları. Ne kadar korksanızda üzerine gidince bir süre sonra alışıyorsunuz. Bende eskiden öyleydim gece su içmeye gidemezdim üstüne gittim şu an gece evde gölge ya da beyaz şeyler fark etmez üzerine giderim. Ve geceleri çok yorgun uyumaya çalışın, bu sefer aklınıza gelmez öyle şeyler. Korku zaten korkacağınız sizin aklınıza gelince başlıyor.

Bende geceleri su içmeye kalkmaktan korkuyorum geceleri lavaboya gitmekten bile korkuyorum sabaha kadar lavabomu tutuyorum.
Gerçekse ne yaparsınız hocam? 😱

Doğru gerçekse ne yaparsınız.
 
Kanka gece lambası takabilirsin. Çok karanlık olunca bende kıyafetleri biri varmış gibi görüyorum.

Aileme kaç kere söyledim ama bana gece lambası almıyorlar gerek yok sana lazım değil boş ver diyorlar hep.
Korkuyorsanız gece lambası alın.
Aileme kaç kere söyledim ama bana gece lambası almıyorlar gerek yok sana lazım değil boş ver diyorlar hep.
Korku oyunları ve filmlerindendir.

Hiç koru filmi izlemiyorum aksiyon filmleri iliyorum hep.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı