İnsanlar neden iPhone seçer?

sizler ne düşünüyorsunuz?
Aynısını düşünüyorum, param olsa düşünmeden alırım. Aslında iPhone'nin bu kadar lüks olmasının tek sebebi Türkiye'de yaşamamız. Diğer ülkelerde (Amerika, Avrupa vs.) iPhone ile diğer Android telefonlar arasında öyle fiyat uçurumu yok.
 
İnsanlar sizce neden iPhone seçer? Bence işletim sistemi bayağı başarılı olduğu için. Daha iyi kamerası olduğu için tercih ediyorlar. Vallaha param olsa bende alırdım. :)
sizler ne düşünüyorsunuz?

İşletim sisteminin başarısını pil ömrü cöp ediyor bence kurdukları sistem sadece RAM'e yüklenmek yerine her yere eşit yükleniyor bu sayede PUBG Mobile Wild Rift vb oyunları iyi FPS değerleri ile oynayabiliyorsynuz ancak karşılığında zayıf pil ömrü ve sıcak bit telefona sahip oluyorsunuz(dediklerim 7 için geçerli ancak diğer modeli kullananlarda bundan şikayetçi)
 
IOS işletim sistemi, birden fazla markanın kullandığı bir sistem değil, uygulamaları IOS'a çıkarmak daha karlı ve tek bir telefon markasına uyumlu uygulamalar çıkarıp onları optimize etmek android dünyasındaki yüzlerce telefona kıyasla çok daha kolay. Bu sayede çok çok daha optimize uygulamalar yapılıyor IOS için. Ayrıca bir telefondan ne bekleyebilirsin ki zaten? Gerekeni fazlasıyla yapıyor sonuçta. Pahalı tabi her şey gibi.
 

Geri
Yukarı