Kuzenime aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Erkeklerde "aşık olduğunu sanmak" çok yaygın. Bu nasıl oluyor derseniz kızlarla iletişimi yüksek olmayan bir erkeğe bir kız tarafından ilgi gösterilince erkek tabii o kıza aşık olduğunu falan zannediyor. İlk başlarda içinde bir yara olarak kalıyor fakat sonradan yok oluyor. Kısacası sadece bekle, hiçbir şey için acele etme.

Onun haricinde kuzenle evlenmek ensest ilişkidir arkadaşlar, haberiniz olsun. Sadece bazı kültürlerde tolere edilebiliyor ve o kültürün mutlak olduğu bir ülkede yaşıyoruz. ABD'de 20 üstü eyalette kuzenle evlenmek ensest olduğundan yasak örnek olarak.

Kuzenle olan evliliğin sonucu olarak doğan çocuklar hastalıklı olarak doğmasa bile çok büyük bir olasılıkla bir taşıyıcı olarak dünyaya gelir. Bu hastalıklı genler, ensest ilişki sonucu doğan çocukların evlenmesiyle vs. yayılır. Ensest sonucu doğan çocuk evlendiğinde, evlendiği kişi de bir taşıyıcıysa çocukları hastalıklı olur.

Zaten kızlarla pek muhabbetinin olmadığını söylemişsin, en üstte bahsettiğim olayı yaşıyorsun. Biraz şanssızlık olan şey bu durumu kuzenine karşı yaşaman fakat acele edip büyük bir hata yapmanı önermem.
 
Kardeşim öncelikle senin yaptığın ayıp bir şey değil. Kuzen ile kardeşi aynı kefeye koymamalısın. Fakat yine de bu tip bir ilişkiyi tavsiye etmem. 22 - 23 yaşlarında veya daha büyük yaşlarda olsaydın, evlenmeyi düşünüyorum deseydin seni desteklerdim. Fakat sevgili vb. gibi durumlar kuzenler arasında olmamalı! Unutma günün sonunda onun annesi teyzen, babası dayın olabilir. Yani kopmaz bir bağ var. Unutmak için kendine bir hobi edin. Yüzmeye, Fitness'a falan başlayabilirsin. Kafanı dağıt yani, unut gitsin. Bu arada seninki aşk değil, duygusal boşluktan gelen bir hoşlantı. 1 ay kadar iletişimi kes elinden geldiğince... Düzelmeye başladığını göreceksin.
 
Kanka bende tecrübeli değilim ama denedim çek boş bir yere söyle ona sonrada uzaklaş.
 
Geçen biri de kardeşi için aynılarını söylüyordu. Oda bunun gibi enseste giriyor ve bunlar normal değil. Yazanların dediği gibi ilk ilgi gösterene yürüme mantığı kimi seveceğini ayırt edememe mevzusu. Kardeşiniz de kuzeniniz gibi tabii ki en yakınınız olucak çünkü aileden sonuçta ve sizinle devamlı konuşma halinde olucaklar ama bunu ayrı yere çekmek yanlış. Okulda da kadın arkadaşlarınız için aynısını yaşayabilirsiniz ha bak benimle çok konuşuyo bende ona bağlandım aşığım vs ama belki o kişi sadece arkadaş olmak isticek. Daha ilerlerse bi psikoloğa gidin derim. Psikolog bunları ayırt etmenizde yardımcı olabilir.
 
Arkadaşlar bazılarının da dediği gibi sadece hoşlanıyorum. Aşık olmak falan yok içinde. En azından derdimi anlatacak bir kız kuzenim oldu. Hepinize teşekkürler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı