Everest SGM-X7 mause kutu açılımı ve inceleme videolu

Merhaba arkadaşlar, bir kaç gün önce bir mause a ihtiyacım oldu, oyun oynayan ve oyunda kalite arayan birisi olduğum içinde daha çok oyun odaklı bir ürün almak istedim pek araştırmadan gittim ve bimekste mause ları incelerken gözüme everest sgm-x7 modeli çarptı biraz inceledikten sonra almaya karar verdim. İlk izlenimlerim , mause ele oturan şık tasarıma sahip bir ürün dpı özelliği ve oyunlarda çift tıklama özelliğiyle görüntüsü gaming olmasına rağmen işleyişi pek gaming mausa benzemiyor. Normal mause lara göre biraz daha ağır bu bende daha çok sağlamlık hissi uyandırdı ve bu konuda herhang bir sıkıntı yaşamadım. Ortadaki döner kısım mause kalitesine göre biraz daha düşük seviyede ayrıca ürünün dış yüzeyine uzun kullanımlarda kaymayı önlemek için en azından arka kısmına nubuk tarzı kaplama yapmışlar. Ayrıca piyasada 40-50 tl ye satılan mause pad lerdende yanına bir adet konuduruvermişler (y)(y) Daha detaylı bilgi için sizler için hazırlamış olduğum video yu izleyebilirsiniz. Soru ve görüşlerinizi bekliyorum.
Teşekkürler
:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
oyunda kalite arayan birisi olduğum için
Kalite arayan birisi Everest'i mi seçer?
Normal mause lara göre biraz daha ağır bu bende daha çok sağlamlık hissi uyandırdı
O ağırlık çöpün ağırlığı. :D
Umarım (!) iyi günlerde kullanırsınız. Aynı mouse bende de vardı, 1 ay sonra sol tıklamamaya başlamıştı.
 
Tasarımı neredeyse aynı olan Frisby gmx8 kullanıyorum fakat fiyatı bundan daha pahalı. Sanırım aralarında kalite farkı var. İyi günlerde kullanınız.
 
Bende bundan aldım. Fiyatına göre fena değil bence. Ama tekerleği gıcırtı yapmaya başladı. Şu ana kadar gıcırtıdan başka bir olumsuzluk görmedim.
 
Bende 30 liraya frisby mause aldım sırf ışıklı diye, 1 ay sonra oyun oynarken kablosu koptu. Gerçekten ucuz diye alınsa da para israfı bu markalar tamamen.
 
Geçmiş olsun, 1 aylık ömrü vardır kendilerinin.
1 ay dayanacağını nereden biliyorsunuz? Teknoloji işi şans işidir. Bir bakmışsın Logitech 1 ay dayanmış, bir bakmışsın Everest 1 sene dayanmış. Herkes Logitech G300 almak ister. Ama insanın bütçesi yetmeyince mecburen bu fareleri almak zorunda.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı