Fatih Terim ile yollar ayrıldı

Gitmemesi gerekiyordu. Kendisinin üstüne hem hakemler hem yönetim baskı yaptı, 18 puanımızdan olduk. İstifa eden o oldu, yazık oldu.

Eki Görüntüle 1266399


Eki Görüntüle 1266400
Hakem hataları bariz, bir galatasaraylı olarak 20 senedir bu kadar bariz hataların yapıldığı bir lig hatırlamıyorum. Sadece bizde değil bu arada. Ama artık sıkılmadık mı bunlara sığınmaktan ? Abicim Bartuğ diye bir çocuk var. Ben hiç izlemedim ama bütün Avrupa devleri ve ülke içindeki takımlar yakından ilgileniyormuş. Arda neden giriyor ? Bu çocuk böyle bir dönemde neden şans bulamadım hala yedekten bile giremiyor ?? Neden luyindama giriyor. Alt yapıda hiç mi yok gerçekten bu luyindama kadar oynayacak.
 
Modern futbola ayak uyduramadığını ve Tudor'un gerçekten hakkının yendiği fikrine katılıyorum. Ancak Fatih Terim bu takımı en çok şampiyon yapmış adamdır. Takımda futbolcu yoktu, federasyonla, hakemle savaştı aynı yıl babasını kaybetti ve liderden 8 puan gerisindeyken bu adam bizi şampiyon yaptı. Bunu da göz ardı ettirmem. Siz zor zamanda şampiyon yapmadı dediniz ve bende size daha birkaç yıl öncesinden örnek verdim.
Bir kaç yıl öncesinde tek rakibimiz Başakşehir'di ve onlarda bu tarz derecelerde tecrübesiz oldukları için elindeki şansları kaybettiler. Geçmiş geçmişte kalmıştır, o zaman sizin dediğinize bakarsak sadece 1 sene zor şartlar altında şampiyon yapmış bizi.
İnşallah özellikle Alman, taktikli ve planlı bir hoca gelirde galibiyetten çok ne yaptığını bilen, topa hükmeden bir Galatasaray izleriz.
 
"Abi yeni yapılanmaya gidilsin. Gerekirse birkaç sene şampiyon olmayalım ama geleceği inşa edelim" düşüncesinde olanlar şimdi Fatih terim gitsin diyorlardı. Gerçekten ya futboldan anlamıyorsunuz ya da ekşi sözlük gibi genel kabul gören düşüncelere karşı çıkmaktan zevk alıyorsunuz sadece. Arkadaşlar Avrupa ligindeki başarılar geleceğin aynasıydı.
Ayrıca mevcut yönetimin pasifliğini ileride iliklerinize kadar hissedeceksiniz. Ancak o zaman Fatih terim gibi bir lideriniz olmadığı için yeni bir yapılanmaya gidemeyeceksiniz.
Son olarak bu bir insana körü körüne bağlanmak değil. Elindeki kaynaklara göre hareket etmektir. Türkiye süper ligi'ne Sarri'nin bile büyük saygı duyduğu Fatih terim seviyesinde bir hoca getirebilecek misiniz? Gerçekten biraz mantıklı olun.
 
Bu arada sanırım kovulmuş, istifa etmemiş. Dünyanın en değersiz ligi için kovulduysa, diyecek bir şeyim yok.

Pep'in yardımcısı Domenec Torrent'in gelme olasılığı varmış.
 
Son düzenleme:
Pep'in yardımcısı Domenec Torrent'in gelme olasılığı varmış.
4 sene önce Pep ile yolları ayrıldı kendisinin. Son dönemde Flamengo ve NYCFC deneyimleri oldu fakat başarısızdı.

Yani geçmişte Guardiola'nın yardımcısı olmak dışında bir meziyeti yok, üstelik 60 yaşında. Nereden bakarsak bakalım saçma ve mantıksız bir hamle.
 

Geri
Yukarı