Lücid rüya riski var mı?

Bilimsel bir açıklaması var mı bu rüya şeysilerinin? Ben de şimdi merak ettim, bilen varsa yazarsa sevinirim.
 
Bilimsel bir açıklaması var mı bu rüya şeysilerinin? Merak ettim, bilen varsa yazarsa sevinirim.
Nasıl yani? Neden görürüz mü, yoksa nasıl bir şey olduğunu mu soruyorsunuz?
Her rüyamda lücid rüya yapıyorum risk vb var mıdır?
Riski yok ancak gördükten sonra başı fazlasıyla ağrıtıyor. Sizde oluyor mu bilemem. Bu arada Lucid Rüya dediğimiz şey sadece istediğini yapabilme değildir. Aşırı gerçekçilikte işin içinde olan bir şeydir.
 
Nasıl yani? Neden görürüz mü, yoksa nasıl bir şey olduğunu mu soruyorsunuz?
Mesela Lucid rüya demiş arkadaş ama bu tür şeyleri yapmanın bilimsel bir açıklaması var mı? Sağlığa bir etkisi var mı falan? Ben de merak ettim arkadaş yazınca.
 
Mesela Lücid rüya demiş arkadaş ama bu tür şeyleri yapmanın bilimsel bir açıklaması var mı? Sağlığa bir etkisi var mı falan? Ben de merak ettim arkadaş yazınca.
İnsanlar geçmişinde ister istemez rüyasının farkında olduğunu veya yanlışlıkla onu kontrol etmiş oluyor genelde. Bunun bilimsel ismidir sadece Lucid rüya. Sağlığa etkisi olduğunu düşünmüyorum yani, çok fazla, neredeyse her rüyanda kontrol yaparsan gerçekliğin bozulur yani mantıken. Veya mesela örnek verelim gerçek hayatta zengin olmak hayalin, rüya içinde bunu gerçekleştirince insanın gerçek hayatta yapası falan gelmiyor vs. ZİH̨̢̀İ͚̹Ņ̰͟͝SE͎͔̪͚L̖ ͋̅͊̓Y̷̸̖̮̬̰͍͟ͅA̵̛̬ͯ̋̈͘͝ͅRDĮ̸͉͎ͫ̄͠M̄̃̏ͬ͒ͥ AKIL SAĞLIĞINI KAYBET ...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı