LGBT hakları Türkiye tarafından desteklenmeli mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eş cinsel olmak doğuştan gelen bir çekimdir, artık bu özenti haline geldi, her iki kişiden birisi eş cinsel olduğuna inandırıyor kendini, ülkenin en büyük sorunlarından birisi de özentilik. O yüzden gerekli değil bana göre.

Hocam en basitinden bilim iki cins vardır diyor yok homo seksüel yok omoseksüel tamamen bir taraflarından uydurdukları şeyler.
 
Kişisel tercihleri kimseyi ilgilendirmez. Bu olayın bu kadar abartılmasınıda saçma buluyorum. Sizi tutan yok gidin istediğiniz tercihi yapın. Yürüyüşler falan hep bana gereksiz gelmiştir. Türkiye'de desteklenmeli bence. Ayrıca doğuştan bir sorunu yoksa bu olayı gösteren bence hastadır. Benim görüşüm.
 
Şimdi çevreye zarar veriyorlarsa eşcinsel bireyler önlerine geçilmeli. Eşcinsel insanları savunmuyorum ve burayı dikkatli okuyun.

Toplumumuz da sokağın ortasında yiyişen erkek ile kız yok mu? Var.
Yani eşcinseller tek ahlaki yapıyor bozmuyor. Burada anlaşalım.

İkinci kısım ise eşcinseller sağlık hizmeti haklarından faydalanıp normal bireyler olmalı.
Sokaktan yiyişen her türlü homo, hetero bireylere de ceza yazılmalı.
 
Anormal durumlar desteklenmemeli. Cinsiyet değişimi gibi yaratılışı/normalliği bozan ameliyatlar ve sapkınlık reklamları/propagandaları yerine eşcinsel hisleri tedavi etmeye yönelik çalışmalara bütçe ayrılsaydı sapkın düşünceleri ve hisleri olan insanlar daha iyi tedavi görüp normal birey olabilirdi.
 
Anormal durumlar desteklenmemeli. Cinsiyet değişimi gibi yaratılışı bozan ameliyatlar ve sapkınlık reklamları, propagandaları yerine eşcinsel hisleri tedavi etmeye yönelik çalışmalara bütçe ayrılsaydı sapkın düşünceleri ve hisleri olan insanlar daha iyi tedavi görüp normal birey olabilirdi.
Hocam yukarıda yazdım tekrar yazıyorum eşcinsellik denen şey uydurmasyondur.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı