Çok çirkinim, ne yapmam lazım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zayiflasam da bisey degismeyecek ki cirkin olduktan sonra
Giyim tarzınızı değiştirin. Kilolu insanlar genelde dikkat etmiyor çünkü oversize ürünler bulmak falan zor ama giyim tarzı oldukça etkiliyor haberiniz olsun. Pinterest'ten ya da Reddit'ten falan kombinlere önerilere bakabilirsiniz. Mesela sigaralı fotoğraftaki kazağın içine koyu bir gömlek giymelisiniz bence.

Benim önerimi daha iyi görünmek üzere alın. Çirkin olduğunuz için demedim, daha iyi görünebilirsiniz diye dedim. Çünkü çirkin falan değilsiniz.
 
Abi Sergio Perez'e benziyosun.
1654428812800.png
 
Çirkin değilsin sadece kilolusun. Ama illa ben çok yakışıklı olacağım diyorsan vücut yap ve estetik ol. Kimse burada seni yakışıklılaştıramaz.
 
Spora başla. Zayıflasam bir şey değişmeyecek diyosun, büyü falan mı yapalım? Sen inanmadıktan sonra hiçbir şey olmaz. Biraz güven be kendine, kim ne dedi sana da bu hallere düştün?
 
Bu konuyu açtıktan sonra spor yapsaydınız eminim ki, güzel bir yüze sahip olurdunuz. Ne kadar kaba cümleler söylemek istemesem de paşam; Herkes sana çirkin değilsindir diyor yöntemler veriyor. Fakat sen o yöntemleri uygulamaz isen ve kendini hala çirkin olarak düşünürsen o senin sorunun. Ne yapmamızı bekliyorsun? Sihir yapıp Cihanın en yakışıklı erkeği yapmamızı mı?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı