iPhone 11 alınır mı?

Bende 11 kullanıyorum. Eğer oyun falan aşırı oynamıyorsanız bataryası 1 günü çıkarıyor. Biraz ısınma şikayetim var ama çok değil. Ekran ise önceden çok iyi bir ekran kullanmıyorsanız çok kötü değil. Hala yeni ve hızlı bir telefon. O Apple kalitesini sonuna kadar yaşıyorsun. İnan bana iPhone cihaz Android cihazlardan daha sağlam. 2-3 yıl daha kasmadan sıkıntısız kullanırsın. Sadece beni üzen kısım ön kamerasında gece modu gibi özelliklerin bulunmaması. Ha bu arada kamerası gayet iyi. Çok üstün bir iPhone kadar olmasana gayet tatmin eder.

Hocam uzun süre oyun oynayınca benim de bir tık ısınma sorunum oluyor geri kalanlardada dediğiniz gibi mükemmel bir telefon.
 
Sadece kağıt üstündeki bilgilere bakıp ekranı Çin malı telefonlardan bile kötü diyen arkadaşlar şu videoyu attığım yerden izleyebilir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Daha önce Super Amoled ekrana sahip S6 Edge de kullandım, Xiaomi Redmi Note 6 Pro da kullandım. Ve kesinlikle Xiaomi'den daha iyi, siyah kısımlar dışında Amoled'i aratmıyor.
 
Hocam ben kendim kullandım ve 3-4 defada düşürdüm sert zemine bir sıkıntı olmadı. Ekranı gerçekten iyi siz kullandınız mı iPhone 11?

Kutulu 64 GB gailba 14K falandı şu anda.

iPhone 11 Pro'da bir çizik vardı ekranında, cihazı değişime göndemiştim, o arada iPhone 11 kullanma şansım oldu. Çok hızlı zarar gördü, ekranı tuzla buz oldu.
 

Geri
Yukarı