Asgari ücret 5.500 TL oldu!

Merak etmeyin muhalefet dolar 3 4 5TL yapmayacak.
Yapacak. Dolar kurunun bu kadar yüksek olmasının sebebi mevcut ekonomik politikaları bu politika terk edildiği an zaten TL yavaş yavaş değer kazanacak. Bunu kendileri de söylüyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Türkiye'de tek mutlu kesim yurtdışına dolarla mal satan üreticidir. Kim demiş Türkiye üretmiyor diye bu ergenuslarin organize sanayi bölgelerinden pek haberleri yok galiba. Önemli olan üretmek de değildir zaten ürettiğin malı satabilmektir. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama Türk milleti yeterli beslenemediği için pek yeterli düşünemiyor. B6 vitamini çok önemli. Hem et tüketememekten kaynaklanıyor bunlar.
 
Ne? Ekmek 10 lira mı olmuş, vah vah.
Yani enflasyonu ve alım gücünü görünce insanın buna sevinmesi değil kahrolması gerekiyor en basitinden 10 liraya aldığımız bir sigaranın 40 lira bandına çıkması kabul edilebilir bir şey değil.
 
Asgari ücreti isterse 10.000TL yapsınlar değişen bir şey olmuyor onunla beraber her şey artıyor paramızın değeri kalmadı yazık ettiler.
 
Ne? Ekmek 10 lira mı olmuş, vah vah.
Yani enflasyonu ve alım gücünü görünce insanın buna sevinmesi değil kahrolması gerekiyor en basitinden 10 liraya aldığımız bir sigaranın 40 lira bandına çıkması kabul edilebilir bir şey değil.
Lisedeki sigara fiyatlarını özledim. 8.50 ye chesterfield alırdım. 11.50'ye Winston Light alırdım. Şimdi bi sigaraya 26 lira vermek koyuyor. Reis boruyu iyi döşüyor. Göklerden gelen kararların ne demek istediğini şimdi daha iyi anlıyorum.
 
Türkiye'de tek mutlu kesim yurt dışına dolarla mal satan üreticidir. Kim demiş Türkiye üretmiyor diye bu ergenuslarin organize sanayi bölgelerinden pek haberleri yok galiba. Önemli olan üretmek de değildir zaten ürettiğin malı satabilmektir. Ayrıca kimse kusura bakmasın ama Türk milleti yeterli beslenemediği için pek yeterli düşünemiyor. B6 vitamini çok önemli. Hem et tüketememekten kaynaklanıyor bunlar.

Haberimiz var ve kimseye böyle söyleyemezsin sorun şu satışlarımız aldıklarımızın altında kalmasıdır bnun sonucunda cari açığı kapatmak için vergiler ve dolar artıyor asgari ücret artıyor bunun sonucunda satıcı ayakta kalmak için fahiş fiyatlar veriyor.
 

Geri
Yukarı