RTÜK, Konya'da Katledilen Dr. Ekrem Karakaya ile ilgili haberlere Yayın Yasağı getirdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konya'da zaten böyle olaylar çok oluyor ama hiç habere çıkmıyor. Bunu çıkaracaklardı buna da RTÜK yasak getirdi. Maşallah Konya teksasa döndü iyice.
 
Erken seçim olacağına hiç inanmıyorum.
Erken seçimi geçtim seçim zamanında olursa şükredin. Ama seçim 2023'te de olmayacak. Yunanistan'la savaş durumu ilan edip ohal ile 1 yıl erteleyebilirler.

Erken seçim olacağını sanmıyorum ama Tayyip seçimi ertelemek istemez çünkü geçen her hafta biraz daha oy kaybediyor adam.
 
Dün dükkana biri geldi ve kuruyemiş fiyatlarından şikayet etmeye başladı ardından çalışan gelip Tayyip yüzünden dedi ve bilin bakalım fiyatlardan şikayet eden teyze ne dedi? Tayyip elinden geleni yapıyor ara da ki hırsızlar çalıyor onların Allah belasını versin dedi. Bunların kitlesi böyle işte, çok büyük kısmı kendi başına düşünmekten aciz ve tamamen yozlaşmış. Bazıları akıllanıyor yine de çünkü ekmekleri önlerinden alındı ve boğazları boş kaldı.
Polis tanıdığım bile zamları baştaki yapmıyor diyor. Anlatmaktan bıktık vallahi. Bir ülkede kriz ve zam olursa ne işe yarar o zaman onca bakan ve cumhurbaşkanı? Zaten kendi kitleleriyle alay ediyorlar hepsi de halinden memnun.
 
Dün (ayın 5 i) o hastanedeydim ben şansa bak.
 
Doğru demiş bu arada baş hırsız Erdoğan aradaki hırsız da AKP ve bünyesinde barındırdığı herkes.
Biri gidip bunu siber suçlara veya CİMER'e atsa sürünürsün boş yere. Yazacağını açıkça belirtmeden yaz ki sorun yaşama.
 
Ben CHP'nin kazanacağını düşünüyorum, sonra ki seçimler de zafer partisi kitlesini büyütebilirse CHP ile rekabete girer yüksek ihtimalle.

Cehape'nin kazanma ihtimali < benim Elon Musk olma ihtimalim.
 
Bu ülkede her şeyin siyasete bağlanması çok rahatsız edici. Tarafsızım, tek derdim sağlıklı yaşamak.
 
Erken seçim olacağını sanmıyorum ama Tayyip seçimi ertelemek istemez çünkü geçen her hafta biraz daha oy kaybediyor adam.
Seçim öncesinde birkaç sürpriz yapar EYT'yi 1999 olarak kabul eder oradan oy toplar. Gençleri filan toplamak için birkaç kısa süreli fayda sağlayacak hamleler yapar. İşte göz boyamak dedikleri bu oluyor. :D

Daha konuşmasında "Bize oy vermek zorundasınız. Bu çocuk oyuncağı değil bu durumdan ancak biz çıkarırız" dedi. Bu durumdan nasıl kurtaracak o projeyi de duymak isterim. Bizler küçükken daha gerçekleşmesi muhtemel hayaller kurardık.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı