Discord'da T.C. ve seri numarası paylaşıldı

Discord ortamında uzun süre bulundum birçok insan ortam gördüm benim çıkarımım şu mernis sızıntısında çıkmaz ama sigortacılara virüslü dosya atıp işlerini yaptıkları şeyleri kullanarak bilgilere ulaşabiliyorlar. Kimlik fotoğrafını da editleyip atmaları kolay. Galiba da bu arkadaşın datasını bende gördüm. Atatürk'e ve Allah'a küfrettiği sebebiyle deniliyor. Umarım o arkadaş sen değilsindir. Tek yapacağın para isterlerse vermemek. Artık daha dikkatli olursunuz umarım.

Arkadaşlar yardımlarınız için sağ olun az da olsa içim rahatladı fakat hala tedirginlik var umarım bir şey olmadan atlatırım bir şey olmadıgı sürece 1 2 ayda atlatırım diye düşünüyorum.

Discord adresini verebilir misin? Tabii kendini anonim sağlamak istiyorsan farklı. Ama bu konuları biraz olsun biliyorum belki bir faydam dokunur.
 
Son düzenleme:
Birşey yapmadıysan benim tavsiyem kesinlikle dava açman olur, ellerinde savunacak birşeyleri yok. Tc kimliklerini sızdırmak ayrı suç tehdit etmek ayrı suç ailenle konuş bir güzel tazminat davası açsınlar discord loglarından ip kolayca bulunabiliyor ki adları soy adları yazıyorsa işin daha da kolay. Fırsata çevir bence bir daha da böyle birşey yapmazlar :)
Devletin erişim engeli koydugu verilere yasal olmayan yollardan erişim sağlıyorlar savcılığa suç duyurusunda bulunması gerekmektedir
 

Geri
Yukarı