Şiddet için devlet aileden koruma altına alır mı?

Sormayı unutmuşum, reşit olmadığım için darp raporu almak istediğimde aileme haber verilir mi?

Keşke dediğiniz gibi ben de troll olsaydım.

Arkadaşım yok, elimden geldiğince anaannemde kalmaya çalışıyorum zaten ama şiddet konusunda elinden geldiğince yardım etse de yeterli olmuyor.

Aileye neden haber verilsin ki? Zaten şikayetçi olan sizsiniz. Çocuğunuz sizden şikayetçi olacakmış darp raporu verelim mi diye soru sormasını falan mı bekliyorsunuz. Arkanızda durulması lazım normal şartlarda ama daha adam öldürülüp serbest bırakılan bir ülke de nasıl arkanızda kim hangi şekilde nasıl koşullarda ne kadar destek ile duracak bilmiyorum.
 
Küçük yaştan beri annemden gördüğüm şiddete artık dayanamıyorum. En son dün yaşanan olaydan sonra kanıt olması için kolumdaki morlukları çektim (Ekledim fotoğrafını, bir de kolumun aşağısında morlukların devamı da var.) Ama yeterli olur mu? Ya da ne olursa olsun beni alırlar mı? Çünkü öyle iyi bir yerde yaşamıyoruz, polise gitsem “Annen o döver de sever de.” deyip beni geri bile götürebilir diye düşünüyorum. Cidden birinin beni buradan kurtarması lazım, onların elinden olmasa bile yakında bu evden cenazem çıkacak artık dayanacak gücüm kalmadı. Şu an 17 yaşındayım, sonrasında ne olur hiçbir fikrim yok, umurumda da değil tek isteğim kurtulmak. Bilginiz varsa yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 1489755

Polis öyle bir şey demez polise gidebilirsiniz.
 
Darp raporu alıp reşit akrabanız ile dava açabilirsiniz. Devlet şiddet uygulayan kişiden size karşı koruma alır.
 

Geri
Yukarı