13 yaşındayım ve tipsizim

O bayağı değişti ya. Eski halinden eser yok.

Bir de buraya yazınca tipiniz düzelmiyor maalesef. Çok yağlı abur cubur, fastfood yeme yeter. Kilonu dengele. Senin yüz hattın değişmiyor maalesef. Estetik yaptırmayacaksan hep aynı kalacak. Daha ergenliğin başındasın. Değişir birkaç yıl boyunca. Ondan sonra da tipin aynı kalabilir.
 
Boya macunlu araba hesabı onunki. Hala tipsiz. Yüz nakli anca kurtarır.
unnamed.jpg
 
Ailem yakışıklısın diyor ama bilmiyorum.

Aynı durum bende de var takma kardeşim sana tipsiz diyen birisi olursa zaten onunla ne konuş ne de arkadaşlık et seni her zaman aşağılar yaşadım çünkü bende böyle bir olay benimle dalga geçenin yanından uzaklaşıyordum daha da sataşınca sınıf öğretmenime şikayet ediyordum olay kapanıyordu bir daha sataşmıyorlardı. Tabii okul ortamı farklı.
 
Çocuk daha ergenliğin Tab noktalarında şu an en kötü gözüktüğü dönemlerdir o sivilceler siyah noktalar yağlı yüzler fazla kilolar değişen duygular onlar bunlar çok fazla durum varken böyle bir kanıya varamasınız.
Siz kötü gözükmesinin sebebinin sivilce veya siyah noktalar olduğu kanısına nasıl vardınız? Çocuk yüzünü atarsa belki bir yorum yapabiliriz. Eğer çok rahatsız oluyorsa ilerde estetik yapabilir.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı