Neden iPhone?

  • Konuyu başlatan 564300
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 100
  • Görüntüleme 4B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 yılda bir telefon değişmekten yoruldum çünkü. Süslü RAM, işlemci özellikleri vs. göz boyama değil, stabilite arıyorum ben.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu videoya bakın hocam.

Burada sadece yakınlaştırma performansı var. Sadece yakınlaştırma performansı ile kıyaslamak mantıksız. Bir telefon ile yakından ay fotoğrafı çekmenin de pek bir anlamı yok. Ay fotoğrafı çekmek isteyenler profesyonel kameralarla yapıyor bu işi.
 
Çünkü İphone demek statü demektir.O fiyata çok daha iyi telefonlar bulabilecek olmana rağmen eski İphone'ler alırsın çünkü arkasında elma var.Beni yanlış anlamayın İphone'lari beğeniyorum.Kendisinden çok IOS yazılımını beğeniyorum.Paran varsa gider yeni bir İphone alırsın ama sırf arkasında elma var diye o fiyata çok daha iyi Android telefonlar bulabilecekken gidip eski bir İphone almak çok mantıksız.
 
Bunun sebebi çok aslında:
  • Daha iyi işlemci performansı,
  • Daha güvenli işletim sistemi,
  • Daha iyi UI ve ux,
  • Daha iyi ekosistem,
  • Daha iyi kaynak kullanımına sahip işletim sistemi.
Muhtemelen daha çoğaltılır ancak bilmediğim konulara çok girmek istemiyorum, bunlar Apple'ın Android cihazlardan daha iyi olduğuna emin olduğum konular, diğer hususlarda emin olmadığım için kesin bir yorum yapmak istemiyorum. Örneğin kamera konusunda Apple'ın çok iyi olduğuna şüphem yok ancak eminim piyasada Apple'ın cihazlarından daha iyi çekim yapan Android ürünler de vardır, o yüzden bu konuda yorum yapamam.

Yukarıda saydığım hususlar benim için Apple tercih etmeme yetiyor zaten.

İşte bunları bilmeyenlerde hava atmak için alanlara lafım.

Çünkü iPhone demek statü demektir. O fiyata çok daha iyi telefonlar bulabilecek olmana rağmen eski IPhone'ler alırsın çünkü arkasında elma var. Beni yanlış anlamayın IPhone'lari beğeniyorum. Kendisinden çok iOS yazılımını beğeniyorum. Paran varsa gider yeni bir iPhone alırsın ama sırf arkasında elma var diye o fiyata çok daha iyi Android telefonlar bulabilecekken gidip eski bir iPhone almak çok mantıksız.

Bende iPhone tek iOS için alırım ama Android'e bayılıyorum.
 
1 yıldır iPhone 13 Pro kullanıyorum bundan önce ki telefonumda iPhone'du neden iPhone çünkü stabil ve uzun ömürlü, sunduğu ekosistem ile diğer Apple cihazlarımla uyum içinde çalışıyor, sokakta yürürken hoşuma giden ya da işim gereği kullanabileceğim fotoğrafları kaliteli bir şekilde çekebiliyorum, ek olarak sunduğu arayüz şahsen daha çok hoşuma gidiyor. Tekrar bir telefon alacak olsam büyük ihtimal yine iPhone alırım, daha önce Android telefonda kullandım ama şahsen pek memnun kalmadım ilaha bir Android telefon kullanmam gerekirse de muhtemelen Samsung'un en tepe modelini tercih ederdim.
 
1 yıldır iPhone 13 Pro kullanıyorum bundan önce ki telefonumda IPhone'du neden iPhone çünkü stabil ve uzun ömürlü, sunduğu ekosistem ile diğer Apple cihazlarımla uyum içinde çalışıyor, sokakta yürürken hoşuma giden ya da işim gereği kullanabileceğim fotoğrafları kaliteli bir şekilde çekebiliyorum, ek olarak sunduğu arayüz şahsen daha çok hoşuma gidiyor. Tekrar bir telefon alacak olsam büyük ihtimal yine iPhone alırım, daha önce Android telefonda kullandım ama şahsen pek memnun kalmadım ilaha bir Android telefon kullanmam gerekirse de muhtemelen Samsung'un en tepe modelini tercih ederdim.

Ama tepe modelde IOS'la aynı fiyat ona elma almak daha mantıklı (telefonu özellikleri için alıyorsanız markası için değil)
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı